Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

vasario 01, 2009

Intelektualūs žmonės

Sveiki,
Pasistengsiu, kad daugiau tokių įrašų, kaip paskutinis nebūtų. Juk vistiek kitądien, t.y. vakar, viskas buvo pavydėtinai gerai. Tikra tiesa, kad naujos pažintys praskaidrina nuotaiką. Ypač, kai tos pažintys yra su rudakėmis... Supraskite mane teisingai; man patinka visokios panos. Bet yra vienas bet: kai pažiūriu rudakei į akis, man padažnėja pulsas. Nežinau kas man darosi. Kažkas tokio..! Sunkiai žodžiais paaiškinama. Truputėlį juokingai apibūdinau, bet let's move along...
Gerai, gana apie panas.

Dabar apie reikalus. Šiandien piešiau kaukolę. Kitą savaitę pradėsiu lipdyti. Mane vien dabar pradeda imti juokas, kai įsivaizduoju kokius išgamas nulipdysiu xD Vien šiandien, kai eskizavau kaukolę, negalėjau susivaldyti nuo isteriško ir nevaldomo juoko iš savo meno kūrinių xD Tiesiog paimi pieštuką, pradedi lengvai peckelioti, pažiūri galutinį rezultatą, ir... Pradedi žvengti kaip beprotis xD Garbė žodis x) Ir šiaip šiandien lievoka nuotaika, nes šalta. *blemba* eidamas namo galvojau, kad mirsiu jaunas x) Neišdegė x) Ir šiaip visdar netikiu, kad kitą savaitgalį "mušimės" į Vilnių, VGTU JAM'ą. Increadible!

Sudalyvavau Amberstar'e. Surinkau vos 78 iš 115. Gėda. Truputėlį anksčiau sudalyvavau atrankoj į anglų k. olimpiadą. Matomai ten ir prisvaigau nemažai. Kai paskutinėj užduotyje reikėjo parašyti apie kažką, ką labai gerbi (protingi žmonės rašė apie savo tėvus ir pan.). Aš rašiau apie Noel Gallagher x) Vėliau su draugeliu padarėm išvadą, kad norint surinkti daugiausia balų reikėjo rašyti apie anglų kalbos mokytoją xD

Apart to, kad kiekvieną naktį mane lanko vis keistesni sapnai, mano gyvenime daugiau nevyksta nieko įdomaus. Damn, no drama!

Norint sukurti efektingą reklamą nebūtina turėti profesionalius vairuotojus ar vaizdingai išgriuvusį kalnų keliuką x) Tereikia superkompiuterio ir vieno kito kompiuteristo x)



Dar viena reklama. Truputėlį intelektualesnė.



Ačiū už eterį.

2 komentarai: