Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

sausio 25, 2009

Gėris kartais laimi...

Šiandien pavasaris. Ne dėlto, kad žieminę striukę iškeičiau į "odeškę". Dėl to, kad lauke šlapia, šilta (sąlyginai) ir nėra sniego. Viskas. Taškas. Reiškia pavasaris. Vuhu. Buvau Studijoje, bet aišku, dėl savo ligoto polinkio į kavos gėrimą nieko nenupiešiau. Nieko tokio. Juk yra kitas savaitgalis. Šiaip dar Studijoje vakare išbandėm naują kūrimo būdą (?) su benzinu. Rezultatas ant lapo primena tai, ką mato narkomanas per savo išganingas vizijas. Iš esmės, rezultatas tikrai žavi. Bet benzino kvapas mane per daug užvežė. Ir pradėjau svaigti daugiau nei įprasta. Matyt, ir dėl to, kad rytoj istorijos atsiskaitymas, rusų kontrolinis, anglų kažkas ir kažkas matematikos (natūralu; prieš stresines būsenas žmogaus kūne gaminasi daugiau endorfinų). Aj, tiesa - matiekos mokytoja grįžta x) Vuhu! Taip pat turiu (dar vieną) gerą naujieną; aš ir dar viena dailiokė varysim į VGTU vyksiančias JAM'o pamokas. Tiesiog neįtikėtina! Tol netikėsiu, kol tai nepasirodys melas xD Juk tai VGTU; pramoksi ten piešti ir tavo įstojimo šansai patrigubėja x)
Trūksta žodžių kaip smagu!

Vakar Žalgiris pralaimėjo. Na ir kas? Haha.
Pastebėjau (užuodžiau), kad kvepiu (smirdžiu) benzinu. Matyt, teks eiti į dušą, ir ten suvokti, kad šampūnas jau beveik pasibaigęs... Stresas. Bet gėris vistiek kartais laimi.
Kaip šiandien...

Šita daina mane veža. Ir veš dar ilgai.

6 komentarai:

  1. Nuoširdžiai juokiausi skaitydama ir įsivaizduodama visus su benzinu susijusius niuansus:D Gražiai moki mintis perteikt;) Nupasakok detaliau kūrimo būdą su benzinu. Sudominai:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nieko ypatingo; pajami bliūdą, pripili benzo, tada pilteli spaustuvinių dažų nedaug, tada įberi bronzos arba sidabro dulkių (nežinau kaip tiksliai vadinasi) ir nardini popieriaus lapą. Įmesiu rezultatų kada nors ;) Benzino kvapas jėga - veža x)

    AtsakytiPanaikinti
  3. AHA! benzinas labai kvepia ;D
    Beje, kur mokais piešt, jei ne paslaptėlė?
    O ką studijuot žadi? ;}}
    Faina, kai žmogus žino, ko nori!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mokausi peckelioti vietinėje Dailės Studijoje. Jau 1,5 metų. Ir beprotiškai, labiau už viską pasauly, noriu studijuoti VGTU architektūrą x)

    AtsakytiPanaikinti