Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

sausio 18, 2009

Lux Aeterna


Taigi. Aš jau beveik sveikas. Pamirškim beveik, nes rytoj į mokyklą. Ir ten interpretaciją iš K.D. Metų. Geriau ir būti negali xD Kas per velnias ta interpretacija? Tipo teksto suvokimo užduotis, tik atsakymus reikia parašyti kaip rišlų tekstą? Mhmm.. Aišku tada.

Visai smagu, pats užduodu klausimą, pats ir atsakau. Linksminuosi su savimi xD
Ketvirtadienį vakare su draugėm iš Kybartų buvau boulinge (taip, toks kaimas kaip Vilkaviškis turi ne tik Maksimą, bet ir boulingą (x ). Jos dar atsivežė porą užsieniečių. Vokiečių. Ištikrųjų iškarto matosi kur vokietis, o kur runkelYs Vilkaviškėnas. Tai yra akivaizdi tiesa. Bet ko jūs tikitės iš posovietinės valstybės provincijos gyventojų?
Šiandien suvokiau kada galiu nupiešti gerą meninį darbą (kalbu ne apie akademinį piešimą); kai turiu 2 pasirinkimus ką veikti: arba eiti mokytis, arba eiti piešti. Tai va blyn, mano pasamonė visada renkasi antrą variantą... Ir visada esant tokioms sąlygoms nupiešiu geriausius savo darbus. Kai pagalvoji, įkvėpimas išties geras dalykas.
Architektams jo (ne)reikia.


Anyway, galit žvilgtelti čia. Pora senų mano darbų.

2 komentarai:

  1. Jei neklystu, tu pats iš vilkaviškio:)? Tai kaip galima taip varyt ant savo gimtojo miesto ir jo runkelių:D? O šiaip nėra ko stebėtis, maxima jau ir Šakiuose (!) yra:D Netgi 2:D

    Apie piešinius. Man ''Light house in night''labai patiko;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, aš iš ten pat. Iš tos pačios išmatų skylės, kurios nekeisčiau į nieką x) Kol kas.
    Malonu, kad patiko.

    AtsakytiPanaikinti