Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

sausio 11, 2009

Parodyk ką turi!

Bet kuriuo atveju, sveiki!
Taigi, šiandien vietiniame kultūros centre (AKA Vilkaviškio Vaikų ir Jaunimo centre (tarsi vaikai nebūtų jaunimas (x ) vyko mūsų dailiokų paroda. Tai jau ne pirmoji paroda, kurioje dalyvauju, nes šiaip visiem dailiokams dalyvavimas privalomas. Nes kitaip, kaip sako vadovė "Būsi išmestas". Skamba įtikinamai. Haha.
Bet ne apie vadovę atėjau rašyti. O apie tai, kad mano piešimas nuo praėjusios parodos visai nepagerėjo. Stovėjo vietoje. O apie štrichą išviso neverta kalbėti. Jezau! Kokį dar štrichą?! Pas mane piešime toks dalykas jau nustojo egzistuoti. Reikėtų kažką daryti dėl to. Laukiu protingų patarimų.
O dabar pora kadrų iš parodos:

Čia aš, ne prie savo darbų.


Čia aš, prie savo darbų.


Čia aš, diena iki parodos.

Nepažadu, bet manau, kad ateity reikės įmesti savo darbų...

7 komentarai:

  1. Sakyčiau esate kiek per daug savikritiškas. Darbai juk nuostabūs.:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, tikrai esu ligotai savikritiškas, hey, bet juk geriau būti savikritiškam nei pasikėlusiam? x) Anyway viliuosi, kad galiu nupiešti dar geriau...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tau tiesiog reikia kritikos:) Žinai, sakoma, sveika kritika skatina tobulėjimą:) Na, bet aš šioje srityje su tavim negaliu lygiuotis, so, nekritikuosiu:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. na, tikrai, savikitikizmas kartais ne i nauda. o mano patarimas is patirties, visada taip buna, kad is pradziu, kai pradedi piesti ( tas pats tinka ir grojimui ar kitam menui), jauciamas intensyvus progresas, bet kai pasieki tam tikra kartele(pas kiekviena ji vis kita), tas progresas sustoja, tai reikia tokiu atveju pailseti arba dvigubai paselusiai imti dirbti.
    piesti, piesti, piesti!
    sekmes:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Iš tikro, gal net džiaugiuosi, kad stoviu vietoje, o ne regresuoju. Nors, aišku, geriau būtų progresuoti x) Kaip pradėsiu piešti galvas, tada galėsiu tvirtai pasakyti, kad gerai piešiu x) O iki to; cilindrai, kubai, rutuliai ir kt. šlamštas...

    AtsakytiPanaikinti
  6. joa, tie geometriniai dalykai tai tikrai neidomu, kai zmones prasides, bus idomiau ir noras atsigaus:)daug dar liko iki zmoniu?

    AtsakytiPanaikinti
  7. Įdomiau tai įdomiau, bet žmones piešti yra pats sunkiausias dalykas. Manau, kad geriausiu atveju reikėtų jau šį pavasarį/vasarą. Bet čia tik geriausiu atveju. Duok Dieve x)

    AtsakytiPanaikinti