Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

vasario 08, 2009

Idiliška konspiracija

Trinu sumautą Skype 4.0. Fone groja Suicide DJs - Time To Leave. Labai dera prie šio momento nuotaikos xD Tikrai nepatariu įrašinėti ketvirtos kartos Skaipo. Nėra jokių patobulinimų, be kurių neišeitų gyventi. Tiesiog labiau apkrauna kompiuterį. Labiau šnipinėja ir t.t. Atsimenu kažkada Skype teužėmė vos keletą mb, o dabar - 33 mb. Kam? Juk tai programa chatinimui. Kodėl visos jos sekančios kartos užima vis daugiau? Atsakymas labai paprastas - jie mus seka... Jie nori viską žinoti apie tave... Jie siekia viską kontroliuoti... Slaptos valstybinės organizacijos... Ateity (po 15-20 m.) tokio dalyko kaip privatumas nebus. Jau dabar Google Maps leidžia sekti (su jų sutikinu) savo draugus. Tai tik iš pirmo žvilgsnio skamba ir atrodo nekaltai. Bet paminėsite mano žodį; tokios kompanijos ateity dar labiau "išbujos". Bus smagiau gyventi; kaip kokiems smerfams pasakų šalies utopiniame pasaulyje, kur smegenų vėžys ir AIDS nugalėti. Bet privatumo nėra. Kaip ir laisvės. Laisvės, šnekėti ką nori. Ir daryti ką nori. Netgi namuose.
Paklausę tokių, šiek tiek, gąsdinančių hipotezių, galime pakalbėti ir apie linksmesnius dalykus. Pavyzdžiui ir apie tai, kad man jau antras vakaras sukasi galva. Nežinau dėl ko. Jeigu pasakysit, kad dėl meilės, tai nepatikėsiu. Jeigu kokia nors keista migrenos forma? Gali būti, bet aš ne Dr. House xD Nejuokinga.

Vat tokios tokelės. Aj, tiesa - vakar buvom VGTU JAM'e. Buvo geras! Man patiko, ir tikrai lankysim toliau. Ir jeigu pasiseks, kiek vėliau, įstosiu į VGTU architektūrą. Ten puikiai mokysiuosi, baigsiu su pagyrimu. Įsidarbinsiu kokioj nors firmoj. Padirbsiu. Pirmą algą skirsiu Studijai x) antrą - pragersiu, trečią atiduosiu pirmai pasitaikiusiai merginai. Ir tik už ketvirtą nusipirksiu pavalgyti ir kt. Sakyčiau, visai smagios idiliškos mintys. Idilė... Mmm... Juk žinote, kad pasaulyje niekada nebus taikos. Kam ta taika?

Nori taikos? Ruoškis karui (arba: mes kariaujame už taiką), - kažkada pasakė kažkoks graikas. Jeigu netingėčiau, tai prisiminčiau/surasčiau kaip skamba šis posakis lotyniškai, bet kam..? Na gerai;
Si vis pacem, para bellum.
Manau, kad jau gana.

Iki kitų kartų x)


Pasinešiau truputėlį dabar ant "popso" xD

11 komentarų:

  1. Kokį? Skype Beta išeina prieš belekurią Skype Final versiją (Skype 2.0 Beta, Skype Beta 3.0 and so on..)

    AtsakytiPanaikinti
  2. aš tai nesiorientuoju skaipo papildymuose ir pan ;D ir tv nežiūriu.
    Reik keliauti į kalnus, kur nė gyvos dvasios..Ten tai ramybė ir laisvė ;)
    Beje, graži šita daina! ;D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gamtoje/kalnuose/negyvenamoje saloje galima būtų praturtinti savo dvasinį pasaulį ir kalbėjimo su savimi pačiu įgūdžius ;)
    Gabalas tikrai neblogas x)

    AtsakytiPanaikinti
  4. http://www.technobuzz.net/wp-content/uploads/2008/06/skype-4beta.jpg

    tokią.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nou faking vei x) Ta pati 4. Tik šita faktiškai turėtų turėti daugiau bug'ų, nes dar bet'inė x)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Patarčiau parsisiųsti Final versiją ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Mano sesė studijuoja architektūrą... :) Jei dėstytojai bus geri, tuomet, manau, tau tikrai pasiseks baigti studijas su pagyrimu. :)

    AtsakytiPanaikinti