Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

kovo 09, 2009

Anarchija

Norite anarchijos valstybėje? O namuose? Aš irgi xD
Penktadienį sudalyvavau anglų kalbos olimpiadoj. Organizavimas vėl buvo neidealus. Nieko neįtikėtino. Atvarėm iš Vilkaviškio 6-se, ir užėmėm visas pirmas 6-ias vietas. Tai ką gali sakyti? Smagu visai. Aš pajamiau (garbingą) 3-ią vietą x) Iš 88-os Studijos parsinešiau akis. Ta prasme, gipsines akis. Reikės eskizuoti. Reikės paeskizuoti dar ką nors. Paskui reikės pasimokyti matematiką, nes blemba..
Suprantu, kad MTV grojama muzika (87%) yra šūdina. Kartais ją žiūriu. Su išjungtu garsu. Bet man truputėlį juokinga dėl vieno dalyko; kai MTV LV prijungė prie MTV LT, eteryje kalbama angliškai, lietuviškai ir laaabai retai latviškai. Apskritai panaikino laidas lietuvių ir latvių kalbom. Dabar per tas laidas kalba angliškai. WTF? Tipo Lietuvoje daugiausia lietuvių, todėl kalbama lietuviškai; o Latvijoje daug anglų todėl kalbama angliškai, ten kur turėtų būti kalbama latviškai. What's the fookin' point? Greičiau turėtų kalbėti rusiškai (Latvijoje kas trečias - rusakalbis). Aplamai su tomis kalbomis yra kažkokia nesąmonė. Ta anglų kalba kišama visur. Visokie Falk Security, Maxima (man įdomu kaip oficialiai rašomas jos pavadinimas, jeigu lietuvių alfabete nėra raidės x. O gal yra?), Gym Gez ir t.t. Taipogi mane labai nervina neraštingi žmonės. Anksčiau aš į juos nekreipiau dėmesio, bet dabar aš jų nekenčiu. Kai kurie išviso nesugeba parašyti savo vardo be klaidų! Outai! Maždaug 50% žmonių Lietuvoje, kurie mokosi anglų kalbos, pagrindus turbūt gavo žiūrėdami Borat'ą. Tai, blemba, ką po galais, galima sakyti?! Man trūksta žodžių.
Gana stumti ant kitų. Juk vistiek greitu laiku išauš 7-8-9-klasių karta. Visi laimingi skrisim į Daniją, Jungtinę Karalystę, Ispaniją ar tą pačią Ameriką (kur iPod'ai pigūs ir žmonės netaupo benzino). Pagyvensim gerai ir bus faina. Laimingi įgyvendinsim konservatizmą (jeigu iki to laiko liks dar ką naudoti), nieko netaupysim...
*Ignoruokite šio teksto klaidas xD
**Čia yra 20-tasis įrašas šiame BLOG'e x)

9 komentarai:

  1. Apvalus dvidešimtukas, kaip riestainiukas. :) Sveikinu.

    Be to, turiu įdomų faktą apie MAXIMĄ (XXX). Daugelis užsieniečių galvoja, kad trijų X - ų MAXIMA yra parduotuvė suaugusiems (SEXSHOP), nes pasaulyje trimis X - ais priimta žymėti suagusiems skirtas parduotuves, tinklalapius ir t.t.
    Taigi, vaikai, neikit į MAXIMĄ. :DD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oba! Įsivaizduok tokio dydžio Sexshop'ą xD

    AtsakytiPanaikinti
  3. mtv verta žiūrėti tik dėl žinių, bet kadangi, jas galima rasti internete, iš vis neverta. o kai dabar dar sujungė LV su LT, tai net klausyti negaliu, anglų, tai dar anglų, bet štai latvių kalba man ausis pjausto

    AtsakytiPanaikinti
  4. Eičiau! ;D Įdomu, kuo pripildytų visas lentynas.? (wasntme) :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pff... kokia anarchija? Sakai, kad nori anarchijos, bet skundiesi "neidealiu organizavimu" tai kas nepatinka? anarchija ir yra netobulumas "kas kaip nori taip ir šoka". Veliau skundiesi anglų kišama kalba, bet kiekviename tavo blogo įraše yra prikištų angliškų žodelių "WTF" , "OMG" , "Fookin" išreiškiančių tavo emocijas, tai kur maištas prieš atėjūnų kalbas? Nesuprantu tavęs. Nereik stumti ant Latvijos ale jie rusakalbiai, nes lietuviai ne kitokie. Tik jaunoji karta keičiasi. Na sorry, bet nesusilaikiau, be kritikos, juk ji geriausiai vysto diskusiją. Ar ne?:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Pagaliau bent vienas žmogus atsiliepė į provokaciją. Atseit pamatė ir taip akis draskančią potekstę. Ačiū tau už tai. Sutinku su viskuo ką sakiai. Išskyrus latvius. Aš ant jų nestumiu visiškai (kelių kalbų mokėjimas - gerai). Suprantu, kad nesupranti manęs. Aš irgi nesuprasčiau. Tiesiog be galo keista, kad kiti skaito ir jiems *pochui*, kad rašau visiškai vienas kitam prieštaraujančius dalykus. "Pastabūs" xD
    Nu blemba kokia čia kritika? Neatsiprašinėk x) Viskas gerai. Ačiū, už gerą komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Potekstė maždaug tokia būtų: "Kartais viskas užknisa. Ypač angliškai kalbantys/bandantys kalbėti žmonės. Net jeigu ir pats esi panašus į juos. A la kitaip tariant šlykštėjimasis savo paties ydomis (?)".

    AtsakytiPanaikinti