Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

kovo 05, 2009

OAZĖ

OAZĖ

Kadangi nėra ką veikti (stupidovai nėra ką veikti), tai parašysiu apie keletą dalykų į kuriuos kreipiu dėmesį.
Akivaizdžiai per didelį dėmesį.

Oras. Jau dvi dienos puikus. Tegul toks išbūna dar 72 valandas ir daugiau nieko neprašau. Netgi vėjo nėra. Freakin' awesome! Trauksiu odeškę (3-ią kartą šiais metais), adidasus, juodus džinsus, štangisto pirštines ir šausiu į anglų kalbos olimpiadą. Coolish'nesnesnesss.
Mokykla. Šią savaitę pradėjau reguliariai vaikščioti į valgyklą. Nepatikėsit, bet anksčiau visiškai nevaikščiodavau, tiesiog žaisdavau kortomis ir nenorėjau valgyti. Bet dabar, kai apstojau žaisti kortomis, vis dažniau užsimanau valgyti. Ir šiaip labai įdomiai gaunasi su tomis kortomis; anksčiau beveik nemokėjau žaisti, o dabar..! Galėčiau Durnių ar Vergą žaisti užsimerkęs. Tos kortos truputėlį mažina mano moralę... Iki ko gali privesti kortos?

Vakar žiūrėjau Oasis pasirodymą London, Wembley. OMG! Fookin' amazing! Pavarė kaip visada. Tik gaila, kad negrojo Live Forever. Keletą senų gabalų ir beveik visus iš naujo albumo. Ar matėt naujausią Oasis klipą? Falling Down. Toks kažkoks ne Oasiškas. Pirmą kartą kai išvydau šį klipą, galvoj liko viena mintis; Diana. Princesė Diana. Neklauskit kodėl. Nežinau.

Live Forever.


Amm... Gyriausi, kad piešiu žiauriai šūdinas kaukoles? Įsivaizduokite kaukolę žmogaus, kuri buvo sutrupinta į 25 dalis, o paskui nepatyrusio chirurgo sutverta iš naujo. Tai va, maždaug taip atrodo mano "šedevrai".

Gabalas iš vakar. Atkreipkit dėmesį į būgnininką ;)

8 komentarai:

  1. Vadinasi kortavimo epidemija plinta visose šalies mokyklose:D Ir taip pat valgyklose. Pagal idėja lyg ir negalima. Ateina mūsų dyrikas, pažiūri į kortas, paklausia ''ar su gražiom žaidžiat?'' (t.y. ar jose ne nuogos merginos) ir nebekreipia į mus dėmesio:D Liuks

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jap. O pas mus reikia žaisti atsargiai; kabinete ar kur nors kitur slaptai. Nes gresia rimtos "baudos" nuo direktoriaus ar pavaduotojos x)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Hmz... Oasis... Geras šmotelis.:) O "Live Forever" tai kažkas nepakartojamo:)Smagu bendrų dalykų atrast:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pas mus ne kortų, o maisto kultas, kas pirmas tas sotus! Bet kai panaikino vaikučiams nemokamą maitinimą ir mums nieko nebenubyra :D O pirkti visiškas absurdas.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Auguste, You and I are gonna live forever!! x)

    lietu_vaitė, kodėl absurdas? Už paslaugas reikia mokėti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. žinai, keista kaip tik šiuo metu galvoje sukasi Oasis - wonderwall . :>

    AtsakytiPanaikinti
  7. Maybe, you're gonna be the one that saves meeee xD

    AtsakytiPanaikinti