Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

balandžio 10, 2009

Laikas begalinis


Sveiki.
Ne per seniausiai buvau Maksimoje (tiesą pasakius šiandien). Ten šį bei tą pirkau (įsivaizduokite ką gali pirkti išbadėję menininkai?), ir kaip visada atsistojau į "greitąją" (ar kaip ten ji vadinasi) kasą. Į tą kasą stoju visada. Ne dėl to, kad joje aptarnaujama greičiau (nes taip nėra), o dėl to, kad ji arčiau išėjimo. Ir išviso, ten aptarnauja ganėtinai lėtai. Nežinau kas ten per velnias darosi, bet jeigu būna daugiau nei pora žmonių, tai eilė praktiškai nejuda. Kartais malonu, kai žmonės susipranta ir į šią kasą nestoja su pilnais krepšiais, bet deja, taip būna labai retai. Kartais sekasi judėti taip lėtai, kad kolegos atsistoję įprastoje kasoje apsiperka greičiau, nei aš "greitojoje". Ir dar vienas dalykas Maksimoje; senos, pavadinkime, bobelės. Jos ateina į "tą didelę krautuvę" ir ieško pačios nežino ko. Stumdosi, gadina orą, ir smirda rūgtelėjusiu alkoholiu. Aš neturiu nieko prieš senyvus žmones. Bet aš turiu labai daug prieš bukus senyvus žmones. God-damn-them!
Taigi, toks lyrinis pastebėjimas dažnai besilankantiems Maksimoje; nestokite į greitąją kasą, aš jus perspėju... Arba dar geriau - neikite į Maksimą.

P.S. Kol nepamiršau - su švž. Velykom x)


4 komentarai:

  1. Su tom pačiom ir tave.:)
    ir linkiu, kad kai pasensi, nesmirdėtum ir neatsiduotum rūgtelėjusiu alkoholiu.:D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip ir būna tose greitosiose kasose.Kažkada teko gan netrumpai ten stovėti nors turėjau tik vieną prekę.Prieš mane žmonių buvo nedaug,bet prekių turėjo tikrai nemažai.Na,toks jau gyvenimas tose maxsimose :-).
    Ir tave su Velykom :-)

    AtsakytiPanaikinti