Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

balandžio 25, 2009

Martinis

Jau seniai čia nerašiau. Ne dėl to, kad nieko neveikiau, ar nebuvo apie ką rašyti. Tiesiog tingėjau, trūko laiko etc. Nepykit labai, prašau x) Dabar, kai tikrai galiu prisėsti ir parašyti kažką, galva ištuštėja kaip pradurta padanga. Na, bet vistiek bandysiu ką nors papasakoti. Taigi.
Prieš keletą dienų pasisekė atidaryti dviračių sezoną. Nulėkėm su draugeliu prie ežero. Bet nesimaudėm. Gal mes durni? Juk šalta. Kitą dieną (ne)skaudėjo kojų. Valio. Tikrai buvau įsitikinęs, kad nepaeisiu. Vakar paragavau Nescafe Espresso. Iš tikro žymiai skaniau, nei tas tirpus bizalas iš pakelio (negerkite jo). Manau, kad tikrai persimesiu ant kavos vėl. Vėl sutriks nervinė sistema. Nors velniop - ji ir taip nebuvo pasitaisiusi xD Tipo juokinga. Haha xD Blet.
Visai neseniai (prieš pora savaičių) atradau Martini ar tai Cinzano Bianco. Jų skoniai panašūs (vienodi). Toooooks skanus vermutas. Viskas. Atradau gėrimą kurį galėčiau gerti visada ir visur. Man nereikia alaus, degtinės ar mineralinio vandens. Duokite Martinio. Mhhhmm... Martinis...
Žinokite net ir dabar rašydamas šias eilutes juo mėgaujuosi. Tiesa truputį maišytu su Schweppe'su. Paragaukit ;)
O va, tėvas ką tik šūktelėjo, kad žaidžia Žaliagiris ir LRytas. Reikėtų eiti pažiūrėti. Nors, turbūt, jau baigiasi.
Einu pažiūrėti. Vėliau grįšiu, ir pabaigsiu šį įrašą. Ciao.

Po ~20 min.
Grįžau. Nieko ten gero. Žalgiris gavinėja 15 taškų skirtumu. Šiaip, iš tikro, atvirai kalbant, Žalgiris gali pasikrauti malkų, man px. Kad įtikimiau atrodytų parašysiu pilną keiksmažodį - pochui. Išviso Žalgiris kažkoks keistas; iš pradžių rėkia, kad bankrutuos, tada susideda su Respublika, gauna kelias kapeikas. Atrodo viskas gerai, dabar vėl - bankrotas-pyzdakas, užsilenksim. Kažkaip juokingai skamba. Nu gerai bankrutuos, kas tada? Liks LRytas, ir Šiauliai. Šiauliai susikvies visus likusius Žalgirio nelegionierius, persivadins į Šiaulių Žalgirį ir viskas. Viskas bus kaip ir anksčiau.
O dabar ne apie krepšinį.
Tęsiant temą apie Martinį, turiu mažą viltį įgyvendinti savo neseną, bet žavią idėją - gerti vermutą, darant namų darbus. Įsivaizduoju, kad būtų tikrai smagu. 500 ml Cinzano ir 5 popietės po pamokų. Kažin ar pagerėtų namų darbai..? Definitely nepablogėtų x) O, jau 80:59. Žalgiris gauna...

Šiandien, Dievas žino kodėl, nereikėjo į VGTU. Miegas. Poilsis. Martinis. Matematika ir kt.
Gerai škias, reikia prisiminti ką dar noriu pasakyti. Taip... Prisiminiau. Blemba, pastebėjau, kad manimi naudojasi kai kurie žmonės. Tai taip užknisa. Užknisa labiau nei animaciniai filmai penktadieniais per TV ( o jie tikrai užknisa). Nežinau kaip Jūs, gerbiamieji, bet aš kasdien susiduriu su puspročiais. Kartais, kai sustoji ir apsidairai suvoki, kokie idiotai tave supa. Be galo gaila, kad nepadaręs žalos, negali nieko pakeisti. Ganėtinai neseniai, kai man buvo užėjusi silpnumo akimirka (dėl tokių žmonių), sugalvojau visai įtikinamą sentenciją xD :
Pasaulyje visi žmonės yra idiotai. Mažoji dalis iš jų, tai supranta. Bet, deja, nieko pakeisti negali, nes jie - idiotai.

Taaaaip. 90:67. Turbūt pasveikinkim su prakeikta pergale LRytą.
Vakar užsiciklinau, kad man reikia batų (pastebėkite: ne kedų, o batų (!) ). Kokių nors juodų, su sagtimis. Arba vinimis. Nors ne. Užteks ir su sagtimis. Jeigu kokius nors užmatysite (internete, ar Lietuvos platybėse), praneškite man. (Ne)liksiu skolingas. Bet kam Jums tas atlygis? Jūs ką, gal materealistai? Ką..? Tikiuosi, kad nea. Linkiu, kad ne. Va.

Tai buvo 30 BLOG'o įrašas. Ta proga nusikeiksiu - fucking zajabys. Žinote ką reiškia zajabys? Vat ir neaspėjote. O reiškia "užpistukas".

Ačiū, kad skaitote mano BLOG'ą. Pakomentuokite, prašau.
Būkite geresni.
x)

11 komentarų:

  1. „Zajabys“ reiškia „užsipisk“. xD Bent kiek žinau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O mėginai viskį su namų darbais? Man viskis viens iš skaniausių gėrimų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. bet taip ir atrodo, kad gerdamas martinė rašai :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. O ką panašu, kad girtas buvau? :*)
    Viskis gerai. Bet dar nebandžiau jo su namų darbais. Reikės išbandyti. Ir paskui labiausiai pasiteisinusį alkoholį vartoti nuolatos, ruošiant ND.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Panašu (lai keiksmažodžiai liejasi laisvai)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Heh, katik grįžau po įveiktos 40km trąsos. Aleliuja dviračiams.:D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Heh! Sveikinu x) Jei ne paslaptis, per kiek laiko įveikiai šitą trasą?

    AtsakytiPanaikinti
  8. 3 riebios valandos ir degantys raumenys.:)

    AtsakytiPanaikinti
  9. O, tai normaliai! Aktyvus laisvalaikis yra jėga x)

    AtsakytiPanaikinti