Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

rugpjūčio 06, 2009

Tikroji gyvenimo prasmė

Labas!
Taigi, vakar su draugeliu papildėm apkeliautų Vilkaviškio krašto vietų list'ą. Lėkėm iki Kybartų. Tiksliau iki Mylimų Kybartų ;) Pirmyn (18 km užmiestyje ir dar kokie 3 km mieste) įveikėm kažkur per 1h 20 min. Ganėtinai lėtai. Bet paskui važiuodami namo (aišku prieš vėją) tą patį atstumą įveikėm kažkur per 55 min. Palyginimui, (senas išpleręs) autobusas iš Vilkano į Kybartus nulekia per 45 min. Tai kaip mes kieti? xD Yeah, we're tough enough to beat a bus!!
Taip, o Kybartuose gyvena 2 nerealiai nuostabios, įspūdingai tobulos, mėlynai-pilka-akės menininkės, kurių aš laaaaaaaabai-bai-bai pasiilgau. Ne tas žodis. Atvirai, niekada nebūčiau patikėjęs, kad kartais galima taip pasiilgti artimo žmogaus. God-damn-it! I nearly lost my mind. In deed.
Taigi, ten pasibuvę, griebėm savo plieninius žirgus ir pajudėjom namo. Kelionė praėjo beveik be jokių sunkumų. Tik (po velnių!) prie pat namų aš kažkaip sugebėjau prarasti koncentraciją ir pabrūžinęs ratą į bordiūrą, sėkmingai apturėti "batoną". Ko pasekoje priekinis ratas tapo aštuoniuke (bet čia nieko, pataisoma), o vat sulinkusios priekinės šakės nelabai... Dabar norint važiuoti tiesiai reikia laikyti vairą truputį pasuktą į kairę (gal būt man pagelbės visagalis plaktukas :). Šitas dviratis man visada nešė "sėkmę". Rytoj važiuojam į kaimą. Laukiu nesulaukiu kaip jis mane nuveš po fūros ratais. Neduok Die *krizena*
Bet net ir tokios nelaimės neaptemdė to neišdildomo smagumo patirto sutikus tas dvi mergiotes iš Kybartų xD Hell yeah!
Trečią kartą per vasarą tvarkiausi kambarį. Ir manau, kad šįkart rezultatas tikrai neblogas. Arba, bent jau ne toks blogas kaip praeitą kartą. Kartais taip gaila nešti kai kuriuos daiktus į rūsį, net ir žinant, kad jie nebuvo naudojami bent porą metų, ir tikrai nebus naudojami ateity. Jap, mano problema, kad aš esu per daug "viską imantis į širdį", ir išvis kažkoks ligotai sentimentalus pasidariau. Matyt tie tvarkymaisi mane paveikė... So. Anyway, norėjau įmesti bent porą savo piešinukų (ir parodyti koks aš kietas piešikas :), bet, deja, dabar neturiu galimybių. Pasistengsiu bent pora įmesti rytoj ;) Duodu skauto* garbės žodį.

Negerkite vandens iš nepažįstamų dėdžių ;)

*P.S. Aš nesu skautas x)

Atėjo metas tesėti pažadus.
Cezaris išėjo kiek per daug įmitęs. Bet man visai patiko. Na, ne ta prasme. Tequila piešiau, nes labai gražus butelis. Ir šiaip neturėjau daugiau ką piešti :) O vat tas mėlynai-violetinis daiktas yra mano visai nelakios fantazijos ir 60s muzikos klausymo vaisius ^^



Va, tiesa, ką tik grįžom iš kaimo. Keletas spyrių į dviračio šakę ir ji kaip nauja ;)

*Jau pasitaisė trukdžiai dėl komentavimo. Dabar galite komentuoti visi kaip norite ir apie ką norite ;)

7 komentarai:

  1. autobusas nulekia iš vilkaviškio į kybartus per 25min ;) labai gražūs įspūdžiai turiu pasakyt :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Čia tu, Kristina? :) Aaa... nuuu.... ten... kaip čia dabar teisingai išsireiškus. Probably tavo (arba ne tavo, jei tu nesi ta Kristina apie kurią aš galvoju) mama sakė, kad per 45 min :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. OMG!OMG!OMG! Kažkam patiko mano tapyba! Ačiū :-)

    AtsakytiPanaikinti
  4. ta pati ta pati XD o kadangi vos ne kviekvieną dieną važinėju tai žinau X)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jėga, dabar galėsi komentuoti. Arba dar geriau - kritikuoti mane ^^

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aciu uz idomia informacija

    AtsakytiPanaikinti