Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

gruodžio 10, 2009

Voverė mėsmalėj #2

Šiandien nieko gero neįvyko. Stopūdaj.
Vat, bet šiaip pastebėjau, kad gyvenime aš dažnai priimu tokius ne per daug racionalius sprendimus. Kodėl? Nežinau. Darau tai, kas būna ant liežuvio galo. Kažkaip pradedu prarasti šaltą protą ir į viską reaguoju kaip faking nervinykas. Reikėtų kažkaip ramiau į viską reaguoti. Taip pochuistiškiau žvelgti į viską. Ko aš čia draskausi dėl kitų? Ne, nu rimtai, what for? Sometimes gerai, bet ne always.
V
akar iš lempos pajutau nenumaldomą aistrą kada nors įsigyti Porsche automobilį. Šiaip aš labiau imponuoju Mercedes-Benz ir Lamborghini markėms, bet... Mmm.. Porsche, kodėl gi ne? Ir ypač kai užsimaniau žiauriai senų (ir pigių (iki 10k $)) modelių. Tie nauji kažkokie bedvasiai. Plastmasės gabalai, su SRS, EBD, ABS ir kt. Nėra senovinės dvasios. Man labai patinka seni dalykai. Blemba. Noriu 944 S2 ar 968. Ir būtinai kabrioletų. Nesvarbu, kad dauguma tokio amžiaus automobilių yra visiškai supuvę ir sudrožti, bet man tiesiog patinka. Nieko sau negaliu padaryti dėl to. Susižavėjimas iš kokio 15 karto, bet ilgalaikis... Mmmm... Vat, juk sakiau, kad nieko gero nesuvemsiu :)
944 S2


968

Taigi. Vintage kala į klyną :D Čia šiaip, lyrinis nukrypimas buvo :D

6 komentarai:

  1. ASTON MARTIN VANQUISH. Google it. Jei nežinai, kas per daiktas. Myliu šitą mašiną. ^^

    AtsakytiPanaikinti
  2. Whah :D Tikrai manai, kad galiu nežinoti automobilio? :D Gera čia skėliai :D
    Mylėk tą mašiną :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Skaitau skaitau... ir lyg aš rašius būčiau! Nu tik gal tų skaičiukų nerašyčiau nes modelių pavadinimų niekad neatsimenu.:)

    AtsakytiPanaikinti