Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

rugsėjo 15, 2010

And she's . . .

Tai kaiiiiii šiandėėėė diena buvaaaaaa.... Ajna sauuu.
Ryte į paskaitas važiavom 50 min. ir dar buvo likę maždaug trečdalis kelio, kai nusprendėm, kad reikia šokti lauk ir bandyti prasimušti pėškom. Taip ir padarėm. 15 min ir mes jau Technikos filosofijoj. Pavėlavę tik 5 minutes. Paskaitos praėjo. Ir tada prasidėjo linksmoji dalis. Linksmoji kabutėse :D Visų pirma nuėjau su G į CanCaną (kurgi daugiau). . .
Paskui pasidaryti nuotrauką ISEC, tada patį pažymėjimą. Tada paskambino tėvas ir pasakė, kad reiktų nuvaryti sutvarkyti tokį reikaliuką. Kažkur su kažkuo. Nu ok tariau. Ir nuvariau Akro link. Ten pramušiau žvejo kėdutę (taip, labai reikalingas divaisas architektūros studentui, eskizuojančiam senamiestį ;) ). Maždaug tada pradėjo lyti. Smarkokai. Ir žinoma, aš neturėjau skėčio. Bet nieko tokio, net jei ir bučiau turėjęs, man būtų pritrūkę rankų. Vienoje rankoje buvo sulankstoma kėdutė, kitoje automobilio prietaisų skydelis (neklauskit kodėl...) ir ant manęs lijo. Ir aš visur bėgau kaip beprotis. Kad spėčiau. Spėjau. Prakaitas maišėsi su lietaus lašais. Slogavau, šilau, prakaitavau, keikiausi, šlapau, bėgau, skubėjau. Pavargau. Grįžau namo. Mission accomplished, goddamn.

Pasistengiau gan ekspresyviai realizuoti savo dienos veiklą. Mano sveikata jau buvo bemaž okiai, bet čiuj atkrisiu. Šūūūūūūdas, Oh jah beiby. Kaip jau pastebėjote, pasikeičiau profilio nuotrauką. Ši daug labiau atspindi mano vidinį aš : )



Gal kas žinote tikrai romantišką vietą Vilniuje? Bet tikrai romantišką. Ir studento kišenei tinkamą affordinti.

7 komentarai:

  1. vargšas...dar sušlapai :D awww ;D
    man patinka kartais neturėt skėčio, nes mėgstu kai ant manęs lyyyyja, bet geriau kai oras būna šiltas, tada bent linksmumas nedingsta :DD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man patinka lietus. Kartais. Bet kai skubi, sergi ir pan. ir t.t. tame nėra nieko smagaus. Paprasčiausiai sušlampi, peršali, susergi bronchitu ir t.t. Viskas, nusprendžiau tvirtai, reikia mašinos.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Romantiškai? Bet kuris senamiesčio parkelio suoliukas su karštu kavos puodeliu rankose. O vakare ieškok ko nors aukštai su gražiais miesto vaizdais, pvz.: trijų kryžių kalnas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Bėda tame ir yra, kad žmogus daug maž jau "privalgė" senamiesčio. reikia kažko nematyto patiems vilniečiams ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O CanCanas tau gal moka už reklamą a? jei ne, tai tūrėtų ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nemoka, bet man CanCanas patinka. Ten gražios padavėjos ir laaabai pigios picos. Ir labai arti mūsų fako. Tiesiog idealu ^^

    AtsakytiPanaikinti