Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

sausio 14, 2011

I'm loosing my solo.

Paskutinė apklausa parodė, kad nors ir nedidele balsų persvara (15:11) nugalėjo Ozzy Osbourn'as. Labai malonu tai girdėti, nesupraskite manęs klaidingai, aš nesu kažkoks Marilyn Mansono negerbėjas, tiesiog man labiau patinka ilgą istoriją menančios arba, kitaip sakant, senamadiškos roko žvaigždės.
Kaip sekasi sesija? Šūdinai. Pakankamai blogai, kad reikėtų perlaikyti vieną egzą. Matematiką. Ouh jah. Aš ją tiesiog dievinu. Nežinau, nebejaučiu jokio malonumo bet ką darydamas. Exactly. Kol neįstojau į VGTU buvau happy enough, bet įstojus viskas kažkaip pasikeitė, ir norint patirti nors kartais kažkokį tai laimės pojūtį, kažkas trukdo. Kažkokia tuštuma. Norisi ką nors nuveikti, bet nežinau kaip. Viskas užknisa, nėra jokio įkvėpimo. Galite tai vadinti kaip norite; kūrybinėmis kančiomis, paauglyste, dėmesio sutrikimo sindromu ar dar bala žino kuo. Ar sakiau iš kur rašau šitą įrašą? Tai va, iš Marijampolės autobusų stoties. Kažkaip keistai-laisvai liejasi mintys. 

Vakar, kai nuėjau miegoti, neužmigau 3 valandas ---> užmigau 3-ią nakties. Not cool. Gal reikėtų pabandyti išgerti valerijono? Gal kas bandėte? Pasidalinkite įspūdžiais.
Autobusas už valandos. Nežinau ką veikti. Laptopo batareikė gali ir neatlaikyti. Tada būtų išvis šikna. Gal kas šiandien į Tamstą?
Sorry, bet tikrai nejaučiu jokio kaifo, maždaug prieš stojant buvo "oooo jaaa jėga įstosiu bus kaifas, zajabys kasdien ir t.t.". Bet taip nėra. Išvis nieko nėra, tik didelė tuštuma.

10 komentarų:

  1. Tai tu ne vilnietis? Labai gerai, nes šiaip nauja aplinka visada skatina vidinius pokyčius, todėl normalu, kad nėra viskas taip, kaip tu tikėjaisi. Gal tik tas ritmas univeras-barakas-univeras knisa. Ir dar žiema. Winter blues... O kas Tamstoj?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vilniuj praleidžiu apie 70% laiko. Tamstoj Happyendlessai :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. bandžiau valerijoną, tiksliau, vaikystėje mane juo karts nuo karto šerdavo, o sesuo visada erzindavo, kad man kaip kokiai isterikei vaistų reikia. gavau vaikystės traumą, bet tai tu gali gert, gal padės, vaikystės nebėra, tai nebebus ir vaikystės traumų

    AtsakytiPanaikinti
  4. Thanks for the tip, all mighty tukas :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pažįstamas jausmas. Turėtų praeiti. Man asmeniškai valerijonas arkliškom dozem veikia, taigi tas pats kas prieš miegą išgert stipresnio gėrimo.
    P.S. Laikykis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ok, vakar gėriau Jacko. Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Milda "love & peace"2011 m. sausio 16 d. 19:49

    Kai gavau atsakymą, kad įstojau į VU, buvau vos ne euforijoj. Maždaug omgomgomg, kaip man nesveikai faina! Rugsėjį liko tik omg ir intonacija žemyn einanti..... :D Jaučiuosi degraduojanti ir nežinanti ko nori. T.y. žinanti - noriu alaus! Va. Tuo tik norėjau pasakyt, kad neliūdėk, tu ne vienas toks nelaimėlis. :DD

    AtsakytiPanaikinti
  8. *Kaip faina, kad ir kiti tokie nelaimingi* :DDD
    Keista, bet šią akimirką jaučiuosi labai gerai, galėčiau beveik pažvengti šiaip sau :DD

    AtsakytiPanaikinti
  9. stiprybės seni, nežinau kaip čia atsitiko kad architektūra nebeteikia džiaugsmo.. juk labiausiai buvai pasišventęs!!! neprarask optimizmo ir grįžk į tą architektūros džiaugsmo stadiją XD

    AtsakytiPanaikinti