Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

sausio 19, 2011

Whatever you do...

Ir dar vienas Blogo įrašas iš ne visai įprastos vietos. Kažkaip pastebėjau, kad kuo įmantresnėje vietoj rašau, tuo geriau man sekasi, tuo smagiau. Va, pavyzdžiui, dabar rašau iš "Greitojo traukinio" arba kaip aš labiau mėgstu jį vadinti - iš "100 hundread mile per hour train". Nes taip ir yra, jis gali (ne tik gali, bet ir važiuoja) važiuoti, pasak nusimanančių, 160 km/h greičiu, ko pasekoje iš Vilniaus į Kauną nuvykstama per 58 minutes. Nice! 
Pajudėjom. 10:21.

Netoli manęs, sėdi toks jaunas tėtis su labai jaunu vaiku :D na gal kokių 4 metų amžiaus, ne daugiau. Šiaip aš mažų vaikų nemėgstu, bet šis vaizdelis labai mielas, toks velniškai nekaltas. Niekada negalvojau, koks aš turėčiau būti tėvas. Nes nelabai save įsivaizduoju kaip tėvą :D bent jau per artimiausius 5 metus. Bet kažkada matyt teks. Aš esu idealistas, manau, kad šeima turėtų būti didžiausia vertybė. Bet praktikoje neretai būna kitaip...

Na štai, lekiam sau smagiai :D, tuoj su laptopo webcamu padarysiu vaizdo už lango foto... nors gal ne, nedarysiu, sorry, kitą kart :D Taip užužpraeitas įrašas buvo 100-tasis! Jah. Kai kietai, jau suslebizavojau šimtą įrašų, how more successful can I be? Norėčiau parašyti dar bent kokį 100 įrašų ir manyčiau, kad užteks... Priklausys nuo aplinkybių. O va, jau nėra interneto, išvažiavom iš Vilniaus, kaip smagu. Bet jis trumpam atsirado. Man atrodo, kad šitam traukiny turėtų būti waifajus, bet tiksliai nežinau. Well, da heck.

Turbūt pastebėjote, kad during last days sugebėjau šiek tiek atsinaujinti BLOG'o išvaizdą, o tiksliau - atsinaujinau BLOG'o headery :D Labai miela nuotrauka, daryta dar kokį rugsėjo-spalio mėnesį; mano stalas su orderiais. Ou ja. Atsimenu, kai tik juos pradėjom daryti, atrodė, kad tai tikra dievo rykštė. Bet palyginus juos su grafika ar bionika...o kaip norėčiau aš vėl, kad orderiai sugrįįįžtųųųų... Vis dar turiu internetą. Amazing!

Vis dėlto, kai rašiau tais eilutes, interneto nebeturėjau :D Jeigu būčiau turėjęs, šitą įrašą Jūs būtumėt perskaitę dar šeštadienį.



Ir ten kažkur turėtų mėtytis multiplikacinis-juodai-baltas-kelionės-traukiniu-vaizdų koliažas.

10 komentarų:

  1. Reikėtų klausti kauniečių :) aš Kaune buvau tiek, kiek reikėjo pereiti per traukinių stoty iki aikštelės, iki tėvų automobilio :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gaila, kad neparašei, kada atvažiavai į Kauną. Įdomu, ar išties 58 minutės. : )

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na šįkart gal būt ne 58 minutės :) bet kiek anksčiau esu važiavęs, ypač vasarą, tai tikrai yra buvę 58-59 minutes :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. ,,dar bent kokį 100 įrašų ir manyčiau, kad užteks..." Tu nejuokauk, ką aš skaitysiu?? :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Be manęs atsiras geresnių (ciniškesnių) bloggerių, nei aš :DDD tikrai bus ką skaityti :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nu kam man vargintis ir ieškot kitų, kai jau viens yra :D rašyk ir nesustok :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Cha, tik po šimtojo įrašo tave radau. :D Labas :)

    AtsakytiPanaikinti