Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

kovo 19, 2011

Kur dingo visi liūtai?


Paradoksalu, tik susirgęs sugebėjau rasti laiko parašyti taip ilgai lauktą įrašą čia. Kiek laiko jau praėjo? Mėnesis? Du? Turiu prisipažinti, kad buvo tikrai labai daug darbo... Ir jei ne šis mano susirgimas, tikrai nebūčiau nieko rašęs dar bent pora savaičių.
Bet pagaliau, po keturių naktų iš eilės ir po poros dienų, vaikštant po lauką nuoga gerkle ir atsilapojus visus puspalčius, susirgau, ko pasėkoje galiu parašyti šį bei tą.
Pirmojo maketo peržiūra praėjo neblogai, bet taip ir neišsiaiškinau iki galo kiek gavau; 9 ar 10. Anglų reading'o atsiskaitymas praėjo nekaip, nes visiškai nesimokiau :D buvo svarbesnių reikalų :DDD tokių kaip maketų ir planų gamyba. Nors ir dėka savo optimizmo ir apgaulingų orų peršalau, vis tiek džiaugiuosi pagaliau atėjusiu pavasariu. Pagaliau! Pagaliau nebus sniego, nebus slidu, nereikės užkūrinėti mašinos nuo krokodilų, ar dar blogiau – stumiant. Bus šilta! Wuuuu! uhu. Ar sakiau, kad šį pavasarį mano smegenys virto į obuolių košę? Ne? Tai va – mano smegenys pavirto į obuolių košę :D nuotaika visą laiką kažkokia pakili, norisi dainuoti, šokti, iškelti rankas į dangų ir bėgioti :D kartais jaučiuosi truputį per senas :DDD Matomai šis pavasaris su trupučiu radiacijos mano mąstymui/nuotaikai padarė teigiamą įtaką :D Labai geras jausmas, kai smegenys nustoja dirbti, bet akys ir toliau spindi... :D
 
+38,4 C

Užvakar buvo nieko, vakar buvo neblogai, šiandien ryte buvo labai blogai. Dabar irgi nieko. Tuojau sužinosime kaip pasikeitė mano temperatūra kol rašiau šį įrašą. Jah jah gal sakysite, kad aš aceit nesigydau ir sėdžiu prie kompo ir t.t. ir nana. Nea, taip nėra. Tiesiog dabar trumpam įsijungiau laptopą, kad po ilgos pertraukos galėčiau apšviesti brangoką skaitytoją J
Japonija... Linkėčiau, kad pasekmės nebūtų tokios žiaurios kaip 1986. Nežinau kaip jums, bet man tai buvo beprotiškai netikėta. Technologinio išsivystymo lyderė. Manyčiau, kad tokių dalykų buvo galima laukti, ypač žinant, kur randasi Japonija (ant 4 plokščių susidūrimo). Na, bet vis tiek, sėkmės jiems.


+37,8 C temperatūra pakrito. Valio!

Iki greito!

3 komentarai: