Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

balandžio 27, 2011

Kokios atostogos? Tu gal nebesvaik..!

Sveiki,

Paskutinės kelios dienos turėjo būti poilsio dienos. Bet:

Penktadienis: Grįžtu iš Vilniaus. Vakaras namie. Sąlyginis poilsis. Portal 2.

Šeštadienis: Seneliai – Marijampolė. Cepelinai. Persivalgymas. Pavasarinis lietus. Jėėėėė! Studija! Jėėėėė!!! 02:48.342 Lova. Miegas.

Sekmadienis: Kiti seneliai, giminaičiai, persivalgymas, gamta. Dar persivalgymo. Mašina? Plovimas, turbūt. Namai. 03:02. Miegas. Lova.

Pirmadienis: 09:00. Dušas. Kaimas. Mašina. Karštis. God-dam-inta saulė. Remontėlis. Karštis. Nuovargis. Šiaip šūdai.

Antradienis: Trumpos, bet užknisančios kelionės. Ir vėl. Ir vėl. Ir vėl. Naujas priekinis stiklas į auto-transporto-kelių-žvirkelių-primonęęęęę. Karštis. Buki vairuotojai. Prekybos centrai. Buki vartotojai. Refrešing drinksai.

Šiaip kažkaip nesijaučiu nė truputėlio pailsėjęs. Paradoksas. O kiek dar sušikto darbo! BleMMMba. Parvarysiu į Vilnių ir vėl prasidės darbymetis. Nu bet kiek galima. Kas per šūdas. Geodezija – nešarinu praktiškai nieko, medžiagotyra – karoče nulis, jei išlaikysiu egzą – nusipirksiu naujas tapkes, konstrukcijos – vis dar turiu kažkokių teorinių šansų… Nuuuuu, bet čia tik ledkalnio viršūnė, tsakant.

Gali būti, kad kada nors parašysiu apie architektūrą daugiau. Nes realiai, šitas BLOG’as architektūros studento BLOG’o statusą įgavo tik praėjusiais metais. Taigi, dar yra nemažai laiko, temų plėtotei. Stay tuned.

4 komentarai:

  1. Na jau, geodezija, medžiagotyra? Taigi paprasta viskas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano smegenyse logikai beveik neliko vietos... :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aj nu, aš pats kaltas, kad galiu švęsti Velykas su seneliais, nes jie juk dar ilgai gyvens... Ir dar aš pats kaltas, kad mašina pati nenusiplauna ir rūdija...

    AtsakytiPanaikinti