Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

vasario 07, 2012

Profesionaliai atrodanti purpurinė


Na, gerai, tebūnie, iškepsiu naują įrašą.
Tie prakeikti šalčiai mane paliko be mašinos. Paskutinėmis atostogų dienomis teko naudotis pėškamobiliu (haha). Šalčiai rimtai smogė. Tarkim pora kart teko eiti be kepurės (prie –19 C), tai, atvirai pasakius, galvojau, kad pamesiu ausis :DD Nes nu rimtai nesvietiškai šalta. Ir šiaip, kalbant apie kepures, mane jos truputėlį užknisa, nes suspaudžia (kad ir kokią blogą turėtum, bet vis tiek) šukuoseną :/ Suprantu, toks metų laikas, kai dėl praktiškumo ir gyvybės reikia aukoti galvos apdangalą (plaukus). Kartais pagalvoju, kad galėtų greičiau ateiti pavasaris ar ankstyva vasara. Ou mai gad, kaip smarkiai laukiu to oro, kai temperatūra nesiekia +20 ir gali vaikščioti su inkarais, marškinukais ir švarkėku :OO Jei būtų mano valia, tokie orai Lietuvoje laikytųsi 7 mėnesius. Juk tai yra labai smagu; ne perkaršta ir ne peršalta. Pats gazas, tsakant.
O dabar apie reikalus. Vakar prasidėjo naujas semestras. Tiesiog neįtikėtina, kaip nustebinau pats save ir gal nelabai aplinkinius, kai pirmą paskaitų dieną, iš karto po paskaitų, su grupioku nuėjau į biblioteką ir pasiėmiau reikalingas knygas. Dar daugiau –papildomai pasiėmiau, netgi kitai paskaitai reikalingas knygas :OO How awesome is that? :OO Galvoju ir tikiuosi, kad tai geras ženklas prieš semestrą. Bus pavaryta :DD Visi dalykai po du kreditus, išskyrus projektavimą, ten – 7 kreditai :OO ŽudikaZ.
Pastaruoju metu klausau visokius downtempo, elektro ambient ir kitą čilautinę muziką. Įmanoma įskaityti tokais mažas raides?
Aaaa ir dar. Tuoj pasieksiu 15k peržiūrų. OMG! I’m so popular like a star or something. Like you know. Totally like whatever Princesė

10 komentarų:

  1. Na jap, populiarumas ir skaitomumas kaip ant mielių išaugęs pas Tave čionais :) O tas mažas raides tikrai įmanoma perskaityti :P Ir ne tik Tu lauki to +20!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal reikėtų siekti pelno? >: D Smagu žinoti, kad yra bendraoriečių :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. http://www.youtube.com/watch?v=GwcaQ3qJ88U

    Kalbant apie sukuosenas,vienas is heroju dar ir v(ideoklipu)Aktorius mat yra.
    juokauju.daugiau baisiu sukuosena,bet gera daina,kai visa diena prasitrynes kolegijoje nenori nieko projektuoti.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Visiškai užskaitomas gabalas. Ypač užskaitomas motoraideris. Nenuostabu, kad jis nedėvi šalmo. Honestly, aš ir norėčiau tokios šukuosenos kaip jo. Vienai dienai.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Geriau norėk tokios šukuosenos kaip mano :DD Užsiaugink ilgus garbanotus plaukus, nu davaaaaai :DD

    AtsakytiPanaikinti
  6. Foto pas tave ne garbanoti. Pas mane irgi iš esmės ne garbanoti. Jie bus ilgi, bet ne pažadu, kad jie bus garbanoti. :DD

    AtsakytiPanaikinti
  7. Orai yra optimalūs. :o Vakar pavedžiojus su draugute šunį porą valandų naktį, dar valandą praleidau duše, karštu vandeniu grąžindama savo kojų pirštus į gyvenimą.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kaip tavo kojų pirštų gyvenimas? :3

    AtsakytiPanaikinti
  9. Jie tikri kovotojai. Kol kas tebeturiu 10. :||

    AtsakytiPanaikinti