Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

gegužės 26, 2012

Didelis, storas, graikiškas įrašas

 

Atsiprašau, atsiprašau, laaaabai atsiprašau :O Tiek daug visko įvyko nuo paskutinio įrašo, ou mai gad. Faking. Mmmm. Praėjo mokslo metai, liko egzaminai ir praktika Vakarėlio šypsena bet šiandien ryte sužinojau, kad liko dar vienas egzaminas, nes neišlaikiau inžinerinių sistemų! Jeeee! Anyway, vakar buvau Marijampolėje, minėjau paskutinį skambutį. Ne savo >: D Ir dar buvau kine. MIB3. Didžiausias netikėtumas. Tikėjausi, kad bus pigus filmas masėms. Bet tai buvo visai neblogas filmas in deed. Palyginus su ankstesnėmis dviejomis dalimis, ši buvo “visa galva” aukštesnė. Man labai patiko istorija. Žinoma, tai ne Lynčo ar Kubriko filmas. Bet labai rekomenduoju pažiūrėti. Pageidautina kino teatre. Trumpai tariant tai filmas kino teatrui + visai nebloga istorija. Ne kokia nors tipiška tranformerių istorija lol. Naaa, o bet tačiau, Marijampolėj vakar prasidėjo ir miesto dienos, berods. Tai teko stebėti paradą. Dar jį ir nufilmavau. O kaip gi kitaip :D Provincialas. Rytoj varau į Vilnių, teks ruoštis egzams ir praktikai. O šiemet praktika labai smagi – Urbanistinė miestelio analizė – šeštame pusmety ją pratesim ir Urbanistine miestelio plėtros planu. Nu karoče. Keturiems žmonėm reikės padaryti tris planšus ir parašyti 15-25 psl. + fotografijos referatą apie miestelį. Nuuuuuu tai gal kaip nors. Mmmmm, dabar per TV rodo Euroviziją. Kiek esu girdėjęs, labiausiai man patikęs Eurovizijos gabalas buvo Evrovižn Is My Decision. Ha.

Paradas. Nors iš video, greičiau paradėlis :D Oooo, ką prisiminiau, vakar sudaužiau savo laikrodžio stiklą. Taip ilgai ieškojau tokio kieto ir juodo laikrodžio ibėjuj už nebrangiai ir dabar jis sužalotas :/ Šiaip tai gaila, nes man jis patiko. Gal būt dar pavyks pakeisti stiklą :3 Tikiuosi.

Ai nu, vienu žodžiu, jau prakalbau apie ta šventę Marijampolėj, tai dar papasakosiu. Marijampolėj jau kuris laikas tvarkomas vienas senas parkas. Man teko jame apsilankyti. OMG! Modernus, šiuolaikiškas ir kietas! trūksta tik vandens ir vejos, visa kita jau beveik užbaigta, atrodo fantastiškai, toks šiuolaikiškas, kampuotas ir gal kiek per šaltas vietomis. Bet šiaip tai žmogui, išvis nemačiusiam parkų per savo gyvenimą, nuostabus.

Aš

Aš. Parke. Šalia skulptūros parke, na ji tokia gan šiuolaikiška, bet ne itin moderni. Bet kiek supratom, tai ten moteriškė ir vyriškis apkabinęs ją iš nugaros >: D

Ir dar. Šiandien buvau sode; šašlykas, ploviau mašiną, seneliai ir kt. Jau kelios savaitės turiu šunį. Vėl! (!) Jee! Neatsimenu ar buvau įdėjęs jo foto. Anyway, šitas įrašas jau ir taip tapo belekoks apie viską-bileką.

Leeeeksas

Mmmmmm. Gal jau viskas. Seniai nebuvo tokio įvairiaspalvio įrašo. Haha. Linkėjimai sugrįžusiems BLOG’eriams iš tylos zonos :DDD

5 komentarai: