Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

liepos 19, 2012

Aš turiu (ne vieną) fetišą

 

Ahmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm… Niam niam niam. Liau liau liau.

Hmmm... Prasidėjo ir jau beveik baigiasi stojamųjų metas. Kai mokiniai, tarsi rudeninio medžio lapai išplėšti iš sąsiuvinio, sviedžiami į studijas ar dar kažkur. Irrrrrrrrr aš dabar galvoju, ką dar pasakyti apie visa tai… Ką tik aptikau tokį kietą vebsaitą, norintiems daugiau sužinoti apie architektūros studijas ir ypač apie stojamuosius. Kadangi mano BLOG’e apie tokius dalykus niekada informacijos nerasite. Na gal, kada nors. Nes atvirai pasakius jau nepamenu taip tiksliai kaip viską dariau ir t.t. Ne ne, juokauju, viską prisimenu taip lyg būtų buvę vakar, tiesiog dar nepribrendo reikalas. Kai rašysiu memuarus kada nors ateity, pasistengsiu nepamiršti įdėti pasakojimo apie stojamuosius :D

Dar šį vakarą žiūrėjau, na, teko užmesti akį, pora filmų per TV. Vieną per LNK, kitą per TV3. OMG! Ne filmai, bet parodijos :D Delta Force One: The Lost Patrol – filmas, kaip aš supratau iš trumpos matytos atkarpos, apie būrelį turistų su trimis džipais išsiruošusių į nedidelį safarį po artimuosius rytus, kur vietiniai modžahedai juos pasitinka draugiška RPG ugnimi, akivaizdžiai draugiška, nes nė karto nepataiko iš 2 metrų atstumo. O bet tačiau turistai išsigąsta ir pasuka kažkokiu kitu keliu per minų lauką ir tuo linksmybės nesibaigia, nes juos vėl užpuola modžahedai, na tiksliau stebint pagal kinematografiją, vienas ir tas pats modžahedas, tik palypėjęs ant skirtingų uolų... Anyway. Tie turistai, jei gerai pamenu dėvi mėlynus šalmus ir važiuoja su baltais džipais, jų kaip ir neturėtų pulti, bet... Taikos palaikymo pajėgoms taip pat būna blogų dienų. Išvis tas filmas yra šūdų šūdas. Čia turbūt aišku ir taip, be mano komentaro, netgi. Meteor – šitas filmas taip sakina šitą, kad net baisu. Ypatingai pigi, bet matyt originali savo bukumu, sakyčiau tragikomiška, Armagedono kopija, lol. Filmas, kuriame vieną iš pagrindinių veikėjų partrenkia automobilis, vidury filmo. Ta vieta, manyčiau buvo geriausia visam filme. Na, dar patiko vietos kur su stingeriais numušinėja meteoritus :D Karoče. I have no words to fully tell how bad this movie is. Avoid it.

Pastebėjau, kad turiu keistą fetišą kartais pažiūrėti labai prastus filmus. Nežinau, mane tai kažkaip jaudina, matyt. Hmm. Fair enough.

Grįžtu prie Calibri.

Over and out.

9 komentarai:

  1. Buvau įsijungus tą Mereoritą. Tų filmų apie pasaulio pabaigą tiek daug, matos, kad žmonės gyvenimu nusivylę.
    O apie tavo stojamuosius.. kai rašysi savo memuarus, stojamieji jau, matyt, bus pasikeitę, todėl niekam nebebus aktualu. Nors ir dabar jau truputį pavėlavai :D Kitais metais parašyk. Ką gali žinot, gal padėsi kokiam gyvenimu nusivylusiam talentui ;?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jap, stojamieji bus pasikeitę be abejonės. Gal ir parašysiu, ir apsaugosiu dar vieną sielą nuo architektūros šmėklos >: D LoLd. Atsiprašau, kad bloggeris atpažino tavo komentarą kaip spammą ir neleido poustinti. Double LoLd :)

      Panaikinti
  2. Labutis, aš čia tokiu neabejotinai erzinančiu klausimu, bet privalau paklaust, pakentėk...:D

    Kadangi tikėtina ir man susidurti su tamsta architektūra VGTU kitamet, susimąsčiau dėl būsto. Kiek atsimenu, tu kažkada krausteisi į butą, tad turiu vilties, jog esi ragavęs barako duonos. Taip? Tokiu atveju būtų puiku sužinoti, kiek ji dera su studijomis (t.y ar labai kandžioja pikti kambariokai dėl šiukšlino kolegos:D) :>

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuuuuu, kiek žinau, tai turbūt praktiškai visus barako pirmakursius apgyvendindavo su kitais pirmakursiais, o jei pasisekdavo tai ir tos pačios specialybės. Pvz, aš gyvenau su dar dviem architektais, abu pirmakursiai, o vienas, net grupiokas. Tapo labai geri draugai. Blokiokai irgi buvo normalūs žmonės. Kartais išgerdavom, kartais negerdavome. Didesnių problemų dėl triukšmo patys neturėjome. Šiaip dirbant, žinoma šiukšlių kambaryje būdavo bilekiek. Bet susitvarkydavo karts nuo karto ir niekam tai nekėlė problemų, tarp mūsų trijų. Vienintelis minusas, buvo važinėjimas trūliku. Žiemą kartais užtrūkdavo net iki valandos. Bet dėstytojai žiūri pakankamai atlaidžiai, jei pavėluoji keliom minutėmis. In conclusion, man barake patiko...

      Panaikinti
    2. ačiū:> tad turbūt bandysiu laikydama špygas, kad gausiu architektes..

      Panaikinti
    3. Na, kai užpildysi dokumentus ir pralaukusi 3 valandas eilėje eisi pas barako sekretorę, gali užsiminti, kad norėčiau jeigu galima gyventi su dar dviem architektėm fuksėm :DD Rimtai, nu.

      Panaikinti
  3. taip ir pasakysiu, kad dvi architektės arba nieko nebus:D

    AtsakytiPanaikinti