Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

liepos 02, 2012

Kai grįžtu namo, klausau senų gabalų.

 

 

Uuuu. Va tai va. Vėl parašysiu kažką. Pastaruoju metu, tikslingiau būtų sakyti, pastaraisiais mėnesiais ne kažin ką čia jau besukeverzoju. Atbuko smegenys nuo studijų? Pavargau nuo rašymo? Pavargau nuo karščio? Pavargau nuo savęs? Nuo kitų? Oh the irony. Šiaip tai ne-a. Tiesiog šiąnakt labai blogai miegojau. Mmm… kai nuėjau miegoti, pradėjau galvoti, kas būtų jei mane pagrobtų ateiviai, tada pradėjau galvoti kas būtų, jei nepagrobtų... tada užmigau. Ir ryte buvau brutaliai pažadintas šuns lojimo, kuris taip išlydėjo tėvus darban. Jee. Ir tada dvi valandas prasikankinau tarp sapnų ir realaus pasaulio.

Pastaruoju metu jaučiuosi kažkoks užtinęs. Kasdien praleidžiu DAUG laiko prie kompiuterio ir bandau išsiaiškinti mistinių crashų ir freezų šaltinį, bet bergždžiai. Netgi perrašiau vindausus, tikėdamasis, kad padėtis pagerės. Bet deja, mane vis tiek aplanko mistiniai freezai. Žaidi kokį nors žaidimą ir tada kompas nusprendžia, kad gana ir ramia sąžine pakimba. Kartais tenka jį perkrauti, kartais atsigauna pats. Jau nebežinau kiek visokių sprendimo būdų išbandžiau, bet aiškaus sprendimo neturiu. Tik kuo tolyn tuo labiau linkstu, kad tai hardvero problema. Gal net PSU. Bet whatever. Atsibodo jau.

Ir dar tas gadamintas karštis. Aš suprantu, kad vasara, bet nu kamon. Prabundi ryte ir jauti kaip nori, kad diena baigtųsi dar neprasidėjus. Lauke rodo +24 ir nėra nė menkiausio vėjelio gūselio. Išeini laukan ir tave pasmaugia tavo drabužiai. Nesvarbu, kad ir kaip mažai būtum jų apsirengęs.

Labai tingiu, bet manau, kad reikia papeckioti ką nors pardavimui. Taip, reikalas pribrendo. Dabar kažką sukursiu ne savo saviraiškos troškulio numalšinimui, bet pardavimui. Jokio meno, jokios sielos. Tik pinigai ir kičas.

See you soon.

4 komentarai: