Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

sausio 29, 2015

Volare Cantare

 

  • Kiek daug šūdinų dalykų atsitiko nuo paskutinio mano rašymo čionais.
  • Šūdas šūdas šūdas, šūdas yra viskas ir visur. Visada.

Kadangi šio BLOG’o pavadinimas ir autorius [used to be] architektūros (o po to urbanistikos) studentas, reikia kažką pergalvoti. Na nes o vat gaunasi dezinformacija. Gerbiamas skaitytojas klausia, kodėl nebestudijuoju? Nesakau, kad urbanistika nepatiko, dėstytojai taip pat  buvo puikūs, gan. Tiesiog, pajutau, kad tai ne man. Gal sekėsi, gal būčiau iš kursinio gavęs 8. Na ir kas? Ne, to daryti savo gyvenime nenoriu. Turiu architekto bakalaurą, kol kas apsieisiu be magistro. Gal jo nestudijuosiu išviso. Jeigu kalbėti visiškai honestly faking atvirai, tai netgi norėčiau dabar kokius 3 mėnesius padirbėti sandėly, kur nebūtų žmonių ir niekas nepistų proto Nykštys į viršų Matyt išlepau, o gal pavargau nuo žmonių. Ir šiaip nuo daug ko. Fak it.

Mmmmhhh. Per pastaruosius metus Nidą aplankiau 2 kartus. Ir dabar brandinu tokį didžiulį norą ten vėl nuvykti. Since I have no job yet, lol. Blemba, rimtai, Nida man patiko. Visas pusiasalis man patiko. Nes ten beveik nėra žmonių, ypač dabar Plati šypsena Yay.

 

 

  • Tai dar faking ne viskas. Pradėjau rytais bėgioti. Pradėjau dėl dviejų priežasčių: 1) noriu numesti savo pilvą, kol dar neatrodau kaip nėščia moteris 2) įsirašiau į smartfauną epsą, kuris rodo kiek, kur ir kokiu greičiu nubėgai ir kt. Kaip neišbandysi tokio dalyko? Niekaip Plati šypsena Nesvarbu dėl ko, svarbu tai veikia – rytais keliuosi 06:30 ir varau į trasą. Dar mėnesis ir gal vėl būsiu toks gražus kaip pirmame kurse :DDDDDDDD

 

Taip, gal vėl pradėsiu reguliariai rašyti. Tereikia sugalvoti temą. Be temos BLOG’as greitai miršta.

3 komentarai:

  1. Laukiam laukiam temų :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Viskas bus tvarkoje! Kartais mes visi "perdegame"

    https://martyna-papartyna.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti