Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

sausio 29, 2009

Kedoholikas

Sveiki, aš kedoholikas.

Išvisų avalynės rūšių aš pripažįstu tik kedus (AKA sportinę avalynę). Ateity galbūt pripažinsiu ir kerzus. Bet kas bus ateity mes dar pažiūrėsim, paklausysim ir pajusim. Taigi, kaip supratote mane, jeigu teisingai supratote... aš esu kedoholikas xD Pirkau, perku ir pirksiu kedus. Hell yeah. Nežinau iš kur ta meilė kedams... Tiesiog, kažkoks fetišas. Vieni labai mėgsta odinius aptemptus drabužius, kiti mėgsta daug valgyti, treti skaito nepadorius žurnalus... Taigi, koks skirtumas, right?
Dabar supažindinsiu su savo turimų kedų kolekcija. Turbūt susidarėte apie mane nuomonę kaip apie psichopatą xD Nesijaudinkite, aš ne šizofrenikas. Aš menininkas. Nors panašumų, manau, rastumėte x)


1. Žiauriai seni (kokių 5 m.) kedai. Pirkti turguj, sunešioti, bet dar neišmesti. Turi (kažkokią) dvasinę vertę. Jeigu netingėsiu tai šią vasarą juos galutinai sunešiosiu ;) Ir gal išmesiu. Gal.


2. Kokių 3-4 metų senumo. Popieriniai. Pirkti turguj už 3 kapeikas, pats tas kūno kultūrai xD Nenaudojami.


3. 4 metų amžiaus. Labai patogūs, skūriniai (odiniai). Retai nešiojami per lietų; kairys turi 5 cm skylę :)


4. Kokių 3,5 metų amžiaus. Labai patogūs. Šilti. Buvo galima nešioti ir žiemą, kol neprakiuro. Su jais vaikščiota 2 kartus Turkijoje, ir vienąsyk Palangoje. Atleiskite už Palangą xD


5. Truputį mažiau nei 3,5 metų amžiaus. Pirkti per nupiginimą Reno. Žiauriai kieti. Protektorius turėjo vinis. Buvo galima įlipti į medį be rankų pagalbos. Turi vieną minusą; batraiščių skylės metalizuotos, todėl labai greitai nutraukia šniūrelius (jau kokios 5 poros perplėštos).


6. 3 metų amžiaus. Legendiniai Inkarai ar Chuck'o Tayloro All-Star'ai, kas kam labiau patinka ;) Oldschoolas. Žiauriai smagūs. Vienintelis minusas - žiauriai ilgai užtrunka suvarstymas ir užsirišimas.


7. 2 metų senumo dar vieni "kieti" kalpokai kūno kultūrai xD Anie nebenaudojami (nurašyti į penciją).


8. Kokių 20 metų senumo. Ne mano, tėvo (štai iš kur ta meilė AdidAsam x). Bėgimas su jais - pasaka.


9. Paskutinę vasarą, pirkti mokyklai. Pirkti rudeniui. Mano darbiniai, šiuo momentu vaikštau kasdien jais. Kadangi prakiurę, leidžia pajusti kiekvieną rudens/žiemos/pavasario balą dar labiau...


10. Pirkti prieš porą sezonų. Naudojami tik per šventes. Adidas Originals. Respektukas :)

Šiuo metu mano taikiklyje.

Gerai, pašnekėjom apie fobijas, paranojas ir įvairias -holijas. Dabar galim aptarti ir reikalus.
Išsilaikiau istoriją. Patekau į A lygį. Vuhu. Anglų k. mokytoja šiandien pasakė, kad manęs neįrašė į anglų k. olimpiadą. *blemba* ot durnė! Olimpiada rytoj. Šaunu (ar girdite sarkazmą mano žodžiuose?)! Negana to, Amberstaras dar nevyko mūsų mokykloje, nes nėra interneto. Nu ką galima sakyti?! Zajabalniec! Užknisa, ne tas žodis!
Bet šiaip visa kita visai normaliai. Žiūrint ką reiškia normaliai...



Pastebėjot, kad Youtube belenkaip sumažėjo muzikinių video?

13 komentarų:

  1. Vienu žodžiu aš be žodžių. Niekada nemaniau, kad galima pasakyti tiekdaug apie konkrečią porą batų (nebent tai reklama) Bet šituose jau nelabai ką yra reiklamuot:D Akivaizdu:D Matomai jie tau tikrai kelia daug asociacijų:)Na pas mane analogiškai kaip su tavo kedais manau būtų maikutėms. Kiekviena kažką primeną, tik vat kur pirktą ir kokio amžiaus tikrai nepaminėčiau:D

    Kerzai gėris;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nusišypsokite, tai reklama :) Užeikite į naują parduotuvę Kedo gatvė 12 A, Vilnius xD
    Argi aš galėčiau užsiiminėti komercija savo BLOG'e? x) Gal ir galėčiau... Bet šis įrašas TIKRAI nėra reklama x) Greičiau "odė kedams" x)

    AtsakytiPanaikinti
  3. 5, 6, 9, 10 gražiausi. :D Really. I like.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vat, labai įdomiai gaunasi su 5; man jie patinka, bet kartais aš jų nekenčiu... Tiesiog, jie didoki, ir pjausto šniūrelius kaip pašėlę x) turbūt reikės įsiverti metalinį trosą. Tada tikrai turėtų ilgiau laikyti x)
    Pastebėjau, kad čia visos nuotraukos kaip evoliucija atrodo... xD

    AtsakytiPanaikinti
  5. geriausi buvo 6, 8, 9. ir man be galo patiko faktas, kad turi tėčio batus. nesunešiok per daug ir galėsi savo vaikams palikti.
    o šiaip, keliu prie sekamųjų. : )

    AtsakytiPanaikinti
  6. M.. išties labai smagiai perskaičiau apie batus. Net stebiuosi,kad apie avalynę galima tiek daug pasakyti.
    O gal galėtum parašyti kažką panašaus ir apie rūbus? (savo) xD

    AtsakytiPanaikinti
  7. Su tėčio batais (AKA mano batais ;) aš tik bėgioju, ir tai gan retai. O gaila. Vaikams paliksiu 10 porą. O šiaip apie drabužius irgi galėčiau padaryti, bet artimiausiu metu tikrai neketinu. Tingiu/nenoriu/neturiu laiko etc.

    AtsakytiPanaikinti
  8. tiesa pasakius, turbūt, net aš tiek batų neturiu ;D ir tu juos greit prakiurdai ;D

    AtsakytiPanaikinti
  9. Čia tik kedai. Dar turiu 2 poras batų (žieminiai ir rudeniniai) ;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Man tai patys geriausi Nike kedai. Mano pati mėgstamiausia kedų linija :)

    AtsakytiPanaikinti