Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

kovo 19, 2009

Kengūriena

Sveiki, mėgstate kengūras?

Ką tik grįžau iš mokyklos. Iš matematikos "Kengūros". Nesuprantu, ar aš pasidariau toks idiotas, ar uždaviniai tikrai pasunkėjo nuo 4-tos klasės? Galėjau dar likti pamokose, bet ką čia dabar... Viena lietuvių ir pora fizikų B lygiu. Juokas, ne pamokos xD Vat, kas kelia didžiausią džiaugsmą ir euforiją "Kengūroje", tai uždavinių sąlygos. Kaip ir kiekvienais metais neišvengiamai surandame porą uždavinių apie kengūras. Ir visų uždavinių vinį - uždavinį apie Robinzoną Kruzą xD Nuojauta kužda, kad kitąmet rasime ir pora uždavinukų apie Beatmeną (Mozilla iš Betmeno taiso į Beatmeną. KPŠ?). Arba žmogų-bananą. Taip ir įsivaizduoju uždavinuką už 4 taškus: Beatmenas per 5 sekundes primuša 23,54 blogiečio. Kiek jų primuš per 3000 metų, jeigu žinome, kad po 2456 metų bus pasaulio pabaiga?
A 45,2
B
666
C
-4
D
Teisingo atsakymo nėra

Kalbant rimtai, tikrai neužimsiu pirmos vietos. Ir tikiuosi, kad neužimsiu paskutinės... Norėčiau neužimti paskutinės. Labai labai norėčiau xD Vakar užsireginau į anglų kalbos vertimo čempiončipą/olimpiadą/varžytuves. Vis dar galvoju ar verta dalyvauti ir anglų kalbos "Kengūroj". Man pasidarė visai įdomu kiek rūšių "Kengūrų" yra. Ar yra pyragų kepimo ar kojų laužymo "Kengūra"? Interesna. Reikės pasidomėti.


Čia kažkur netoliese turėtų būti čiuvas, kurį eskizuoju/eskizuosiu šią savaitę. Vėliau pasistengsiu įmesti bent porą eskizų.


Winamp'as ką tik užrandomaizino šitą dainušką. Tokia nenauja, bet sutikite - indų kultūra turi savotiškai gero šarmo x)








4 komentarai:

  1. Ats D nekenčiu kengūrų! Mane kažkada matkės mokytoja apgavo, sakė jei surinksiu bent 1 tašką kengūroje parašys 10 ir surinkau daugiau nei vieną, bet neįrašė!

    AtsakytiPanaikinti
  2. O aš atėjau skųstis, kad kažkurią savaitę susirgau ir taip prasirgau registraciją ir nutraukiau nuo ketvirtos klasės užsilaikiusią tradiciją ten dalyvaut.:(

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip gaila ;) Nieko nepraradai apart dvasinio pasitenkinimo. Ir pieštuko xD

    AtsakytiPanaikinti