Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

rugpjūčio 08, 2009

Damn my education..!

Ką tik grįžau iš vestuvių. Bet ten tokių trumpų (užtrukau gal tik apie 1 h), kur dalyvavau tik iškilmėse bažnyčioje. Tos iškilmės (teoriškai) turėjo būti iškilmingos. Bet koks iškilmingumas gali būti, kai poros keičiasi kas 30 min. kaip kokiame konvejeryje. Žiūrėjau ir vienaip ir kitaip, bet, deja, jokio iškilmingumo ten nepastebėjau ^^ Tiesiog akivaizdus bažnyčios verslo pavyzdys. Jau seniai žinojau, kad bažnyčia su Dievu neturi nieko bendro, bet šiandien tuo įsitikinau savo akimis.
Taigi, dabar galiu girtis, kad esu buvęs praktiškai visame vestuvių komplekte; afterpartyje ir bažnyčioje (na ir kas, kad skirtingose vestuvėse xD). Dabar teliko tik nuvykti į metrikacijos biurą. Taip bus per mano vestuves ;) Bet aš dar tikrai, turbūt, neplanuoju kuriai nors pasipiršti. Kol kas ;)
O
dabar, tiksliau už poros valandų, laukia kelionė pas tėvo pusbrolį, kuriam šiandien sueina 50. Atvirai pasakius, ten tam "giminių baliuj" turbūt mirsiu iš nuobodulio. Nušaukit mane, kaip nenoriu ten varyti :) Gal kas norite važiuoti vietoj manęs? Garantuoju, kad nepažinsite tiek pat žmonių kiek ir aš.



Žinot, pabuvęs Kybartuose, padariau viską-iki-šiol-sugalvotą paneigiančią teoriją, kad rudos akys yra achu... geriausios, gražiausios ar kitokios. Išties pačios protingiausios ir patraukliausios panos turi mėlynas akis.


1 komentaras: