Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

balandžio 08, 2010

Run Like Hell

Emmm. Tai va taip. Grįžau iš mokyklos ir kažkaip labai gerai jaučiuosi... Tiesiog trykštu euforija! Gerai, kad tik euforija... :D Nežinau iš kur visa tai, tas geras jausmas, maždaug niekas nerūpi, ištisai šypsausi, rusiškai keikiuosi ir nieko neimu į galvą :D Mokykloj vėl žaidžiau kortom, pralošiau gal kokius 3 litus per visą dieną (kol kas), bet tai nieko tokio :D Grįžau namo, pasidariau kavos. Išgėriau kavą, suvalgiau juodo šokolado likučius, dar pažvengiau :D Net nesugebėjau persirengti :D Dabar sėdžiu priešais PC , geriu Martini ir rašau šį įrašą.
I
r net neįsivaizduoju, na gerai, galbūt įsivaizduoju, iš kur pas mane tiek endorfinų smegenyse. Nežinau! Bet ši nežinia manęs nekankina! Negąsdina! :D Jaučiuosi geeeerai!


K
itą savaitę įskaitos. Dar net negalvojau apie ką teks šnekėti. Kažkaip "na ura" viską darau :D O kas man durnam? :D Vat vat, ką tik sužinojau, kad rusena nemaža viltis, kad balandžio 24 d. tėvai vėl nuveš mane į Vilnių, nes (cituoju) "man reikia kostiumo išleistuvėms ir vestuvėms" :D Išleistuvėms - na gerai, bet vestuvėms... Hmm.. gerai, kad vestuvės ne mano :D Išvis santuoka tai, mano suvokimu, yra toks dalykas, kurį geriausia pradėti nuo kokių 25-30 m., kai būni pilnai subrendęs ir susitupėjęs. Esant tokio amžiaus jau galima ir nekrėsti visokių šunybių, nors kas žino :D


G
erai, einu dar įsipilsiu Martinio ir pratęsiu mintį :D


***



***

Įpilta! Paragauta!
O
k, tęsiam... Taigi, vasaros pabaigoje pusseserė mane kvietė į savo vestuves. Tikėtis būti pabroliu ar pamerge nelabai realu, bet šiaip būti priskirtam prie VIP visai tikėtina :D Wuuhuu. Let the alcohol spread free!

3
00 ml Martini per 10 min. Realu? Įmanoma? Tikrai taip!


T
ai yra 70-asis mano įrašas - pakankamai garbingas jubiliejus. Tiek dabar yra ir mano šuniui, matuojant žmogaus metais :D Tikiuosi suprantate, kad rašyti BLOG'ą, kuriame yra mažai komentarų, yra pakankamai liūdna :/ ( :D )

Linkiu supratingumo ;)

2 komentarai:

  1. Moterys pačios produktyviausios 25-30 metų, tad tavo mąstymas dėl santuokos logiškas :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. O taip, vyriška intuicija = logika :D

    AtsakytiPanaikinti