Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

spalio 13, 2010

Confession on a barack's floor


Nežinau kam yra skirtas BLOG'as, bet jis labai padeda nusimuilinti nuo išpažinčių.
Jau antra naktis sapnuoju košmarus. Pirmadienio rytą turėjau - tokius kaip niekad - juodus paakius. Oh jah. Dar tik tetrūksta, kad pradėtų greičiau, nei įprastai slinkti plaukai. Aš pavargau. Nejaučiu jokio malonumo. Į paskaitas einu kaip į karą. Anksčiau tai buvo kaip pramoga, dabar - nevisai. Nežinau, gal tai tik pradžia, bet... Bet man per daug. Aš negaliu tiek daug dirbti ir tiek mažai miegoti. Kas nors. Kasdien jaučiuosi vis labiau užguitas, pervargęs, nemiegojęs, nelaimingas. Visiška tamsa. Kompozicija ir piešimas, tarsi du giljotinos kirviai, kabantys man virš galvos. Neturiu idėjų, neturiu nuotaikos, neturiu įkvėpimo. Neturiu nieko. Ar jau sakiau, kad nejaučiu jokio malonumo daryti namų darbus? Valgau prastą maistą, kasdien rūkau vis daugiau. Jaučiuosi lyg eičiau gilyn aklagatviu. Esu supistai išduotas žmonių, kuriais pasitikėjau. Savaitgalio laukiu tarsi Kalėdų. Nes tikiuosi, kad per savaitgalį galėsiu pailsėti ir padaryti namų darbus. To tikiuosi kiekvieną savaitgalį... Trokštu. Ko man reikia? Pavasario? Namų? Ramybės? Jau šilčiau. Man reikia kažko panašaus į minimalų privatumą. Barake, sakyčiau, tai yra mitinis dalykas. Vakar sugedo mano stalinė lempa. Nusimato piešimas tamsoje. Asmeniškai, man pačiam gaila savęs.


5 komentarai:

  1. galėtume susitikt ir kartu paverkt. na tu vyras, tu neverktum. bet šiaip aš jaučiuos panašiai (jei tiksliau tai taip, lyg kas būtų išprievartavęs mano smegenis ir viską užrašęs čia, tik vietoj 'kompozicijos ir piešimo' reiktų vartoti 'chemija ir matematika'), tik mergaitiška problema ta kad maždaug ties pirmu skundų sakiniu užspringsti ašarom. dabar taip: ateinančias 5minutes tau gaila manęs, o man - tavęs. Vis lengviau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Reikia išmokt negyvent kitų nuotaikom, nes man dabar dėl tavęs liūdna. Gal nes pati kažkaip taip jaučiuosi.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jungiuos į jūsų klubą.
    Žiandien žiūrėjau Simpsonus ir verkiau, va ant kiek man jau važiuoja stogas :D
    O cigaretės tau tik pavydžiu... Pas mane jas pardavinėja po 25litus už pakelį...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sušiktai sušiktas metas dabar. Man jau šiek tiek geriau, bet praeita savaitė buvo kažkas baisaus :D omg...Vieną minutę beveik verki, kitą bandai džiaugtis ir vis iš naujo ir iš naujo. Fu. Laikykis, žmogau! hug

    AtsakytiPanaikinti