Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

liepos 07, 2011

Šūdas yra trąša

Truputėlį galvojau apie aplinkinius dalykus, kurie mane trikdo… ne tik trikdo, bet labai smarkiai užknisa. Pradėkime nuo gerbiamo TV3 įgarsintojo Vyto ***levičiaus. Tiksliai nepamenu pavardės, bet esmė ta, kad tam kanale jis įgarsina viską. Yra dar kažkokia moteris be jo. Bet ji tik formalumas. Kažkada seniai, kai jis vedė BeTabu, buvo dar nieko. Bet paskui, matyt, TV3 nusprendė mažinti etatų skaičių ir tiems patiems piliečiams padidino darbo krūvį… Jo balsas toks nuobodus. Atkreipkite dėmesį į kalbėjimo manierą, kai pristatinėjamas koks nors animacinis-penktadienio-filmas-premjera-penkis-kartus-rodytas/matytas-per-kitas-TV. Vemti verčia. Kažkaip šneka šneka ir nesvarbu apie ką sakinys, bet visada pabrėžia galą. Tas keistas patosas manęs neįtikina… Mūsų herojus – linksmas bedantis kelmas patekęs į nuostabų pasakų pasaulį… Kur lyja geltoni lietūs ir žmonės rūko žolę…! Tik šį penktadienį dvidešimtą dvidešimt penkios tik per mano TV3 , premjera – “Kelmas 2: Keliaujant patosu užribio link”… IMHO, jeigu jis pasakotų tokius tekstus turbūt būtų geriau, nu nes dabar yra šūdas. Sorry. Vytai, jei tai skaitai, susiimk; nebegarsink daugiau filmų. Pasitrauk už kadro ir dirbk savo darbą. Blet, rimtai : D

Neseniai atradau iš naujo…

Papilstykime dar pelnyto šūdo ant televizijos. Daumantų kečupo reklama. Gal jos idėja ir yra sušiktai visai nebloga, bet viską žiauriai sušika paskutinis sakinys – maždaug “Sudegusią kiaulieną pagerins Daumantų kečupas… Blah Blah.”. Perskaitai ir nejučiom į galvą šauna mintis – Daumantų kečupas nevykėliams, kurie nemoka kepti kiaulienos. Prašau, mano blaiviom akim žiūrint, Daumantų kečupo kūrėjai spjauną ant savo klientų ir lygina jų kulinarinius sugebėjimus su žemėmis. Šios reklamos šūdinumo tipas labai panašus į Omnitel Extros reklamą; kai sako maždaug “Omnitel Extra – suaugusiųjų kortelė”. Tai jei aš esu 8 metų vaikas ir naudoju tą prakeiktą Extrą, tai ką man daryti? Mesti ją lauk, motyvuojant sau, kad aš nesu suaugęs ir negaliu jos naudoti? O jeigu žmogus nenori būti suaugęs? Kas čia per šūdas? Šūdas tai tikrai. Iš principo nepirkčiau tokio dalyko. Nusipirkčiau kokį nors kitą Gaidžio GSM prepaidą ir nesukčiau kiaušų. Kai tuo tarpu Omnitel’is rūkytų. Kas žino, gal ir dabar jis rūko su savo brolių reklamomis ir kt. Velniop. Nors geriau aišku būtų, jei ne rūkytų ir ne bankrutuotų.

Gana šūdų pilstymo. Pažiūrėjau Vanilla Sky. Apsiseilėjau. Žiūrėsiu dar kartą. Bandžiau žiūrėti 5 Days of War…To seniai nebuvo… Išjungiau už 15 min. Toks grybų karas. Aš negaliu, mane sunervavo ir supykino, kad kažkas amerikiečiams leido kurti filmą apie šį karą… Taipogi, sugebėjau peržiūrėti 2,5 sezono How I Met Your Mother. Oh jah… Super serialas.

Aišku visiems baisiai knieti sužinoti kaip sekasi mano kojai. Jau kelios dienos vaikštau be ramentų. Plasnoju kaip tikras drugelis… Ne ne, vaikštau tikrai geriau nei Hausas, bet bėgioti dar negalėčiau…

Pradėjau tvarkytis kambarį. Gausis toks biškį epic tvarkymasis. Radau tokių dalykėlių, kuriuos reikėjo išmesti prieš 3 metus… Ką jau kalbėti apie tai, kad radau 7 kl. kontrolinių… :O Taip pat turiu bilekiek (gal kokia 10) matematikos uždavinynų, žinynų ir kt. leidinių. Sudeginti labai gaila, nes jie praktiškai nauji. Matyt, reikės nešti į mokyklą ir padovanoti mokytojai ar šiaip kam nors.

Oh yeah. Post-Rock. Ačiū, T.

Ir šiaip svarbu ne kokią muziką klausai, bet su kuo. Tas pats galioja ir su serialais. . .

6 komentarai:

  1. Ta Daumantų kečupo reklama tikrai nesąmonė !
    Maždaug: sukepei mėsa, bet juk čia NIEKO, užvarysi kažkokio kečupo koncentrato ar ko ten ir galėsi ėst. Išvis. Kas valgo sudegusią mėsą. Amerikiečiai matyt. Nevermind.
    Sudomino Vanilla Sky, ir aš pažiūrėsiu.
    Ir džiugu, kad kojai geriau. : )

    O šiaip. Kiek daug pykčio šitam įraše. : /

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mmm, koks čia pyktis. Čia nelabai konstruktyvi kritika :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Realybėj su draugais elgiuosi švelniai kaip liūtas...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gal nori man padovanot tuos dalykėlius, padėsiančius išmokti matematikos? :}

    AtsakytiPanaikinti