Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

rugpjūčio 26, 2011

I should. Shouldn’t you?

Vakar ir užvakar dalyvavau plenere. Jau trečius metus iš eilės ten pat. Buvo visai smagu, kaip visada. Nutapiau vieną darbą, kaip visada – minimaliai. Dabar mano galva truputį susipisusi, nes vakar “surūkysiu 20+ cigarečių per vakarą” politika nepasiteisino ir traukiant į naktį buvo truputėlį bloga. Jei būčiau panorėjęs, be didesnių pastangų būčiau apsivėmęs. Nes tikrai, perrūkiau mažumėlę. Kažkur 30. Visko būna, kai ilgai nerūkai. O va, taigi, vakar vakarą, o bet tačiau ir naktį, vainikavo tėvė kino šedevras. Kaip iš pradžių buvo suplanuota žiūrėti Mr Nobody, bet neišėjo, nes aš jo neturėjau laptope – durna galva :DDD Toliau buvo pasiūlytas A Clockwork Orange. Bet ir vėl – įvykus trumpam pokalbiui tarp manęs, A ir Liūtės, buvo nuspręsta žiūrėti Machete. Blet! Aš ją matęs, matęs ir A Clockwork Orange, bet kadangi Liūtė nebuvo mačiusi nė vieno iš jų, o A buvo Prisukamą Apelsiną matęs… pasiekėme “konsensusą” – Mečetė!!! Jau kažkada sakiau, kai tai absurdiškas ir lengvo turinio filmas. Todėl nesikartosiu.

O va. Norėčiau pasigirti, kad per dvi dienas sugebėjau pamatyti du filmus, kurie man tikrai patiko. Filmas numeris vienas gavosi pažiūrėtas visai netikėtai, kai naršiau po Hanerietės BLOG’ą ir užmačiau Mr Nobody. Seniai nebuvau žiūrėjęs mindfuck’o. Kodėl gi ne? Ir… likau sužavėtas. Įskaudintas ir tuo pačiu atsipalaidavęs. Filmas savo idėja truputėlį truputėlį primena Drugio efektą su Kučeriu. Bet tik labai nedidele dalele.

O va bet tačiau antras filmas mane pasigavo truputį kitaip. Kažkada, dar vasaros vidury, Liūtė liepė pažiūrėti I Come with the Rain. Žinoma, po 5 minučių aš pamiršau, ką ji man liepė… Bet likimas dūrė pirštu ir prieš pora dienų buvau priverstas pažiūrėti šį filmą. Išties filmas kitoks, nei anksčiau aptartasis, jame daugiau žiaurumų ir pabaiga kiek netikėta. Atvirai pasakius, jei ne Liūtė, būčiau nesuvokęs pusės filmo :DDD Blogų filmų žiūrėjimas daro blogą įtaką sunkių filmų suvokimui. Taip, vis dar nesidomėjau ar šio filmo režisierius azijietis ar vakarietis. Filmas atrodo vakarietiškas, bet jame yra nemažai tokių, kaip čia pasakius, azijietiškų scenų. Azijietiško žiaurumo kontrastuojančio su švelnumu. Ką tik pažiūrėjau kiek šis filmas įvertintas IMDB. OMG! This is so fucking not fair! Vertinčiau akivaizdžiai didesniu balu. Bet dar nesugalvojau kokiu.

Ir dar. Jau tuoj nauji mokslo metai. Aaaaaaa! Neeeeeee! Kuo jie arčiau, tuo labiau nenoriu. Fucking hilarious.

.

7 komentarai:

  1. tas 'i come with the rain' labai apie jėzų. man patiko.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mr Nobody pries pora menesiu bandziau ziureti, bet paziurejus ~ 10 min. isjungiau. Nzn kazkokie blogi jausmai uzpludo, issigandau , kad ir mane uzhipnotizuos ;//

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaliega, joa, kadangi aš negaliu pasigirti tolerancija religijos klausimu, man pabaiga buvo mažų mažiausiai netikėta...

    Chat, kokie dar blogi jausmai..? Užhipnotizuos? :DDDDD

    :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ou boy, ou boy !
    Mr Nobody mano mylimiausias filmas eveeeer!
    Totalus mindblowas.
    Ir man labai faina ta violetinė Tavo linkų spalva, liux!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jap visko buna pas mane. Pacioi pradzioi kai hipnotizavo ta diedeli pas mane elektra dingo. Atsakau issigandau ;/
    ;DD

    AtsakytiPanaikinti