Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

lapkričio 25, 2011

Never gonna give you up

Kiek daug visko turiu jums parodyti, papasakoti ir apdainuoti, nebežinau jau nuo ko pradėti.

Uuu. Laptopas sutvarkytas! Pusę gyvenimo renki įvairius širdžiai mielus ir brangius dalykus ir tada... nusprogsta HDD. Oh yeah. Gal pavyks informaciją rekover’inti. Gal ne. Tikiuosi, kad taip. Tai va, laptopo neturėjau (ir buvau be interneto) nuo spalio 27 iki užvakar. Su trumpais vienos dienos grįžimais namo, kur internetas buvo. Bet anyway, sunkiausia, kiek pamenu, buvo dirbti tyloje, nes dingo laptopas – dingo muzika. Žinoma galima kažkiek klausyti per telefoną, bet jo batareikė irgi nebus amžina, jei bus ištisai naudojama. Po dviejų savaičių tylos, mano namuose atsirado radijas. Ne bet koks, o Powasonic! Prisipažinsiu, radiją paskutinį kartą klausiau gal septintoje klasėje. Seną gerą zipefem. Dabar, kiek pastebėjau... Nieko ten gero nėra. Pamenu kai teko vieną naktį dirbti ir klausytis zipefem. Tai per visą naktį sukosi gal kokie 6-8 gabalai. Ir ten visokios Rijanos, Pitbuliai, Lopezai ir pan. Super ne mano skonio muzika. Netikėtai paklausydavau M1 ir Relax FM – visai nieko. Netgi vieną naktį darant projektavimo maketą pavyko užgaudyti Klasika FM. Transliavo laidą apie Čiurlionį ir apie tai, kodėl jis neparašė operos, jei gerai pamenu. Visai gražu.

Paskui pripranti ir nebesijaučia baisi interneto/feisbuko/skype/gmail stoka. Išvis atsiranda kažkoks keistas, bet malonus jausmas, kad galva tuščia nuo 9gag ^^ Pabandykite bent iš solidarumo vieną dieną neįjungti savo interneto imtuvo. Arba savaitę.

Projektavimas – kažkokia kontraversiška paskaita, kur vieną paskaitą dėstytojas pasako, kad tavo variantas šūdas, kitą paskaitą – dar didesnis šūdas, o per tarpinę peržiūrą pasako, kad visai pusė velnio. Aš nesuprantu jau nieko, keletą paskaitų iš eilės nešiau vis naujus maketus be jokios aiškios vizijos, kaip ką ir kodėl redaguoti. Žaidimas šachmatais tamsoje. Oh yeah. Greičiau tegul tai praeina. Peržiūros ne už kalnų. Ateis ir praeis. Honestly, iš nevilties praeitą savaitgalį galvojau apie studijų metimą :DDD Bet paskui kažkaip išsimiegojau (gavau 7 iš projektavimo) ir ta mintis kažkur nuplaukė toliau. Anyway, vienas grupiokas planuoja po šio pusmečio mesti. Nežinau nežinau… Galėtų ne mesti.

GReaderis rodo, kad turiu neperskaitytus 1000+ įrašų, todėl laukit komentarų savo BLOG’uose.

Ir galų gale kaip aš pasiilgau rašymo čia!

9 komentarai:

  1. Kai man nutiko panasi situcaija kai viskas dingo isigyjay isorini kieta diska. Kai abu nusprogo nusprendziau kad riekia dvieju isoriniu kietu disku tikiuosi kaledu senis padovanos :D O siaip geras radijas yra opus 3 :>

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kalėdų Senis nebūtų Kalėdų Senis, jei nedovanotų :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Planavau parašyt komentarą, bet Laura liepė jos nekopijuot...
    Šiaip, džiaugiuosi, kad grįžai, nes man kažkokie mieli tavo postai :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Savimeilė pragydo paskutiniame komentare :D Kaip ten bebūtų ir kas benutiktų, linkiu pasibaigti tuos sunkius mokslus.. Nes jeigu įstojai nuo 2009 tai metęs ne tik susimokėsi už tai ką prastudijavai, bet ir daugiau šansų nemokamai įstoti neturėsi.. Ak ta nuostabi LT švietimo sistema :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gal greičiau jumoras pragydo :DDD Neee, mesti studijas būtų tiesiog savižudiška :O

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ak ir kaip tu nemirei po TIEK laiko be IT :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Prisitaikiau prie radiacijos stygiaus ir likau gyvas :DD

    AtsakytiPanaikinti