Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

sausio 05, 2012

Važiuoti autobusu?

Mes ir vėl susitikom :DD

Šiandien rašiau svarbiausią egzaminą – tipologiją. Nežinote kas yra tipologija? Tuoj jums papasakosiu... Tai yra daiktų susisteminimas pagal jų ypatybes ir mokslas apie tai. Pradedant durų dydžių standartais ir baigiant rekomenduojamu patalpų išplanavimu ir kt. Tai yra vienas iš pačių svarbiausių dalykų, kuriuos turi išmanyti architektas. Arba architektūros studentas. Anyway, gavau tris klausimus. Atrodo, kad žinojau 2 tikrai ir vieną nelabai. tai vis tik tikiuosi gauti bent 6. Na ką čia 6, noriu 7! Ir daugiau..

Mmmm. Dabar pastarosiomis dienomis nemažai keliavau autobusu. Gal ir smagu visai, jei tai ekspresas. Bet dabar važiuoju ne ekspresu. Įsivaizduokite – nuo Vilniaus iki Vilkaviškio važiuosiu 4 valandas. :DDD Sounds like lots of fun... Įprastai su maške užtrunku apie pora valandų. Mačiau ant autobuso šono užrašą WI-FI. Bet, kad ir kaip stengiuosi aptikti/įjungti/užuosti signalą nieko nerandu. Ir o bet tačiau, netgi visgi kai stovėjom stotyje signalą visgi radau, tik neišėjo prisijungti. Kodėl dabar jo neranda? Vatafak?

tumblrln69bwnq7u1qzofaho11280

Gal kas nors mokat dirbti su Revitu? Pageidautina ‘11 versija. Pirmadienį ‘Kompiuterinio projektavimo’ egzaminas, jau užvakar reikėjo atiduoti pabaigtas užduotis. Oj, sorry, neišėjo. Nes eilinį kartą, kitaip negaliu, supjaustau grybą. Ir dabar teks pabandyti paprojektuoti grįžus. Ir atvirai pasakius, kol dariau tuos darbus visai nemažai pramokau. Mhm, kai šikna dega...

Ir aš vėl savęs klausiu kodėl nėra to faking vaifaijaus?

 

LATER

 Aš jau Kaune. Miegojau, nieko nesapnavau. Lauke šlapdriba perėjo į įprastą žiemišką lietų. Ar sakiau kaip šiandien apsirengiau? Aišku, kad ne, bet pasakysiu dabar; rudeniniu lietpalčiu, megztiniu, džinais ir inkarais. Taip, inkarais! Tikrai labai žiemiška apranga. Juk šiandien sušikto sausio sušikta 5 diena. Kas per faking oras? Are you fucking kiding me once again? Jomajo, dar tos Kauno gatvės, trukdo rašyt be klaidų. Na va, dar beveik trys valandos kelionės. Super. Ir sumautam autobuse nėra waifaijaus.

 

MORE LATER

 Mes kažkur jau gerokai už Kauno, gal būt netoli Šakių. Kas žino, aš niekada šiuo maršrutu nevažiuoju. Interneto vis dar nėra ir pilnai tikiu, kad nebus lol :DD Panašu, kad Šakiai. Autobusas sustojo. Autobusas pajudėjo. Liko dar vienas tarpinis sustojimas ir viskas. Home, at last. Jaučiate, kad be studentiškos nuolaidos, už kelionę namo autobusu sumoku daugiau nei už kelionę nuosava mašina? :DDDD viskas, i’m sick and tired of saving this planet.

 

EVEN MORE LATER

Grįžau namo. Ir dabar paviešinsiu šitą įrašą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą