Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

kovo 10, 2012

Mėgstate baletą?

 

Nuo pat pradžių, kai gyvenu Vilniuje, norėjau nueiti į baletą. Atvirai pasakius, galvojau, kad eisiu kas savaitė, arba blogiausiu atveju kas dvi :D Bet likimas žiaurus, ir iki šiai dienai neteko :/ Nesupraskit manęs klaidingai, aš esu buvęs balete ar teatre. Tiesiog per mažai. Noriu dar. Ir atsirado fantastiška galimybė. Kitą trečiadienį, kovo 14 dieną, Lietuvos nacionaliniam operos ir baleto teatre Gulbių ežeras. OMG! AaAaAaaa!

Ką tik nuėjau pažiūrėti kaip reikalai su bilietais... Manau, tuoj verksiu :D Pigiausi partery – 50 LT ir tai, vos du telikę. Antram balkone berods, keli yra už 100 LT :D Prikolas. Tai va, turbūt kitą trečiadienį manęs ten nebus. Reikia žiūrėti tolyn, reiškia. Reikalai su balandžio 21-os pasirodymu gan prasti. Oa, o su gegužės 22-os visai nieko. Yra likę nemažai. Matyt tuos ir reikės rezervuoti partery. Gal kas norite prisijungti?

4 komentarai:

  1. gegužės 22? sounds good to me

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kūl. Jau maniau, kad neatsiras tokių gerų žmonių :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. O žinai, kad valandą prieš rengingį operos ir baleto teatre dieninio skyriaus studentams 70proc nuolaida bilietams? (gan retai būna, kad neturėtų kelių lyčnų bilietų studentam)

    AtsakytiPanaikinti