Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

birželio 06, 2015

Šiaip tai šūdas, bet it might hit the fan.

 

Aš esu BLOG’as žmogus, nepamirškite to, niekada. Visi vyrai yra blogi, čia taip pat, šventa tiesa. Kadangi gyvenimas virsta į gana tirštos rudai-juodos konsistencijos mėginį, pribrendo laikas sukeverzoti savo jausmų išrašą čia. Ir apsimesti, kad tai suveiks geriau, nei apsilankymas pas psichologą. For real, didžiajai daliai mano pažįstamų žmonių, including me, reikėtų apsilankyti pas psichologą/psichiatrą, IMHO.

Atsiprašau iškarto už šitą smarvę savo bloge, bet:

DSC_0604

 

Žinau, žinau, rinkimai jau seniai praėjo ir niekam jie neįdomūs. Bet kažkada man į pašto dėžutę įmetė šitą makulatūros gabalą ir <<omg>> jo viršelis savo paviršutiniškumu man pakirto kojas. Paanalizuokime kartu! :

1. Vyrų/moterų santykis nuotraukoje. Fak jes, paskaičiuokim kiek ko yra: ~2 moterys + 2 mergaitės; 9 vyrai + 1 berniukas. Va taip va. Okei, okei, gal aš per daug liberalus, bet kamon, visa priekinė eilė yra bičai arba mergaitės, o vienintelė <<gerai matoma>> moteris yra kažkur gale kairiame šone. This is for real? Taip fakjų vomin, this is for žmogaus ir bendruomenės gerovei, << ne moters>>, since moteris yra moteris <<nemaišyti su žmogumi>>.  Netgi labai gerai matosi kažkokia partijos ideologinė hierarchija: pirma eilė – vaikai ir <<lyderiai>>, antra eilė – vyresnieji, trečia – moterys, jaunimas ir kt.

2. Vaškas ant veidų? Look at paxas and gražulis. Fotošopas? Makiažas? Nemiga? Grimas? Nežinau, bet tikrai atrodo, kad ant veido pribarstyta truputėlį svetimkūnių. Hell, net ta miela mergaitė ant gražulio rankų atrodo su truputį plokščių veidu, dėka grimo <<arba apšvietimo>>.

3. Nori pasakyti, kad jis tikrai fotkina? xXXDDDDDDDD Best part ever. Pirmiausia galim įvertinti tai, kur kiekvienas žiūri/yra nukreipęs žvilgsnį. Didžioji dalis kaip ir susivokė žiūrėti į gražulio smartfauną, bet fak it pats gražulis nusprendė: ką tę byby, aš fotkinu, bet žiūrėsiu kažkur nosies tiesumu. Beeeeet pažiūrėjus į smartfauno ekraną, matosi, kad gražulis žiūrėjo į smartfauno objektyvą. How da fuck? Magic…

4. Apšvietimas. Pirmos eilės – most important, tegul jie būna spalvoti, o kas bus už jų nugarų – fak it. Sumažinam jų <<saturation>> ir bus fantastika. Tikrai. paxas ir gražulis atrodo tarsi apšviestieji Nustebusi šypsena Sač medžik, sau vauv. O visi kiti už nugarų – tarsi šiandien jų laidotuvės. Keistas sprendimas, mažų mažiausiai.

5. Erelis bekgraunde. Turėtų būti partijos logotipas/emblema/t.t. o dabar, susigužęs, kažkur gale maždaug skamba taip: hey… hey… psst, can I join the picture..? Išsigandęs ir pasislėpęs už partijos bendražygių. Erelio išjuoka, IMHO.

Critics. It is real.

2 komentarai:

  1. Aš nesuprantu, da fak negerai šiems laikams ar visuomenei, ar patiems žmonėms, ar...? Gal per gerai gyvenam, kad tokių problemų patys prisikuriam ar prisigalvojam...? <-- Čia retoriniai klausimai, kaip atsakas į pirmoje įrašo pusėje paminėtą psichologo temą. Nes savų pažįstamų rate prieš kokį mėnesiuką taip pat svarstėm specialistų poreikį patys sau diagnozuodami įvairiausio pobūdžio psichologines problemas. :/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Matai, gerai būtų, kad mano problemos būtų susigalvotos. Ta prasme, jeigu visa tai priimti kaip susigalvotas problemas <>, matyt, turėčiau būti visiškas beširdis. Aš problemų neturiu. Magic word - turi artimieji.

    AtsakytiPanaikinti