Mano nuotrauka
Vilnius, Lithuania
Esu žmogus, nelinkęs į savidestrukciją.

vasario 12, 2009

Nesitikėk nieko...

...ir tavo (nieko nereikalaujančios) viltys bus išpildytos.

Heilou!
Šiaip iš tikro tik dabar pastebėjau, kad reikėtų kažkaip labiau sukoordinuoti šio BLOG'o temas. Nes dabar kažkokios beryšinės. Palikčiau tik 2 temas: "Gėris" ir "Blogis". Tada šitas BLOG'as pataptų kažkokia intelektualinio pobūdžio edukacine svetainėle xD Nieko gero iš to nesigautų. Taigi, temų rodyklei dar nedarau kapitalinio remonto, nors reikėtų, nes paskui kai reikės per koordinuoti visus įrašus, tai užsiknisiu. Truputėlį.
Per paskutinį pusvalandį supratau, kad jeigu ir namie yra koks nors dalykas, kuris mane visada nuramina ir leidžia patirti "rylexą", tai yra dušas. O taip! Po dušo srove galėčiau prastovėti kelias valandas. Tada prisėsčiau, ir dar prabūčiau pora parų. Patapčiau paklusnus ir ramus kaip avinėlis xD Hah. Rimtai hah. Kaip jau supratote, karai nelaimimi per 3 savaites. Tam reikia laiko. Aš turiu viso pasaulio laiką. Hah. Kažkaip nuskambėjo perdaug filosofiškai... Aš to nesiekiau.
Pastebėjote, ant šio mėnesio Stuff'o viršelio visai nieko pana. Negalvokite, kad Stuff'ą perku tik dėl viršelio (jau pagalvojote...). Ne, perku, nes pigu, įdomu ir šiaip dabar neskaitau nieko įdomaus. Taigi, kažkaip tenka stumti dienas. Suprantate?

Ar žinote kokia svarbi diena artėja? Taip (ne)atspėjote - penktadienis, 13-a. Jeigu turite kokių nors nekenčiamų žmonių, ir norite jais atsikratyti, rytoj pati tinkamiausia diena. Būtų puikus pasiaiškinimas; -kodėl nužudėte kaimyną? -Nes buvo penktadienis, 13-a. -Aaaaa, tai atleistina tada...

Aišku, poryt, po 13-os, bus ir šv(ž) Valentino diena. Kaip ją sutiksite? Čia ne kokie Naujieji metai, kad ką nors nulemtų xD Šiaip ir Naujųjų sutikimas nieko nelemia. Tiesiog žmones kreipia per didelį dėmesį į tradicijas. Ir senovės paistalus. Kurie (ne visi) yra šūdo verti.

Rytoj (gal) pagaliau nusitrenksiu į Marijampolę ir pramušiu naujas stygas gitarai. Vos tik nusipirkau gitarą, sugalvojau, kad reikia jai išrinkti vardą (fetišas, px x) Deja, dar (per 10 mėnesių) nesugalvojau kokį. Jeigu turite "kietų" variantų, kaip galima būtų kreiptis į akustinę gitarą xD, rašykite x)

Turbūt nieko nepamiršau.

Jeigu pamiršau, parašysiu kitame BLOG'o įraše. Jeigu nepamiršiu.

9 komentarai:

  1. Šiandien ne tik 13, penktadienis. Bet ir PILNATIS! :D Ir dar mano vardadienis. Excellent. Darysiu viską blogai ir turėsiu pasiteisinimą. Perfect. >>;D Isn't it?

    Žinai, pamąsčiau, kad ir mano gitara neturi vardo. Reikės sugalvoti.

    Jei nori savo gitarai duoti vyrišką vardą, štai keli geri variantai:

    *Napaleonas Biškį-Dobilas;
    *Kolkas Celibatas
    *Rugys Bedugnius
    *Anastasijus Skudutis
    *Kazimieras Šventorius
    *Teofilijus Sąsmauka
    *Leticijus Baubas
    *Frydrichas Von Taupinis

    xDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kažkur istorijos sąsiuviny buvau pasirašius super duper vardą. Tam atvėjui, jei kada turėsiu nerealų šuniuką. Man jis patiko, bet vat istorijos sčsiuviny, kurio jau seniai nemačius:) Kai rasiu, būtinai pasiūlysiu;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Su vardadieniu, Uga (?) x) Turbūt šiąnakt jau nespėsiu apversti bent vieną konteinerį xD Ne, iš tikrųjų aš ieškau moteriško vardo, juk ji - gitara. Ne koks nors būgnas ar pianinas xD Jeigu į gitarą kreipčiausi vyrišku vardu, tai būtų ne tik fetišas, bet ir iškrypimas xD Hah!
    Nešališka stebėtoja, nekantrauju išgirsti x)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū. :D Tik kad mano tikras vardas Ugnė. ;>

    Aš dar pagalvosiu ir moteriškų vardų. Kai sumąstysiu kokį labai fantastiškai nerealų vardą, būtinai pasakysiu. (sun)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Va. Radau... Man jis nebepatinka. Nevadinčiau taip gitaros, bet pasakyt galiu - KUDOSĖ:D

    AtsakytiPanaikinti
  6. -Ei, Kudose, einam groti.

    Kažkaip nelabai nelabai... Geriau jau kokia nors Gerundija xD Bet, manau, kad galima būtų sugalvoti kažką geresnio...

    AtsakytiPanaikinti
  7. nuoširdžiai prajuokino tas paveiksliukas. ;D

    AtsakytiPanaikinti